Simona Ionescu / Redactor Șef

Așteptarea a luat sfârșit. Avem ultimele detalii desepre cel mai dorit serial pentru femei

Așteptarea a luat sfârșit. Avem ultimele detalii desepre cel mai dorit serial pentru femei
Carrie Bradshaw se întoarce, e lucru clar. Încă de acum un an producătorii seriei au anunțat continuare, însă lunile au trecut fără nicio veste. Până acum.

Așteptarea a luat sfârșit, cel mai dorit serial cu Sarah Jessica Parker va ajunge pe micile ecrane. Filmările sezonului al treilea al seriei And Just Like That tocmai au început, și cel puțin două dintre protagoniste s-au grăbit să le anunțe fanilor marea veste.

Sarah Jessica Parker a început filmările la sezonul 3 din continuarea Sex and the City miercuri, 1 mai. Ea a distribuit o fotografie a scenariilor pentru primul și al doilea episod din serie.

Vedeta și-a etichetat colegele din Sex and the City  Kristin Davis și Cynthia Nixon, alias Charlotte și Miranda, în postare, împreună cu unele dintre noile fețe care au devenit personaje principale în sezoanele anterioare And Just Lijke Thah, precum Nicole Ari Parker, Sarita Choudhury și Katerina Tannenbaum. De asemenea, ea l-a etichetat  pe Mario Cantone, o altă vedetă care a revenit în serial.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Al treilea sezon a fost anunțat încă înainte de finalul sezonului 2, anul trecut. Și, tot de atunci, fanii au așteptat vești despre începerea filmărilor. Producătorul executiv Michael Patrick King a scris într-un comunicat de presă la acea vreme: „Suntem încântați să petrecem mai mult timp în  universul Sex and the City spunând noi povești despre viețile acestor personaje interpretate de actori uimitori. Și chiar așa… vine sezonul trei”.

Ultimele detalii despre cel mai dorit serial cu Sarah Jessica Parker

Sezonul 2 din And Just Like That…. s-a încheiat cu o petrecere de rămas bun emoționant de la apartamentul vechi al lui Carrie, ceea ce a dus la  prima apariție a lui Kim Cattrall în reboot. În scurta scenă, ea și-a sunat prietena dintr-o mașină din Londra și i-a spus că nu va putea ajunge la petrecere. „Zborul meu are trei ore întârziere, Carrie! Nu voi putea ajunge acolo la timp”, i-a spus Samantha. Ea a explicat că a conspirat cu Miranda și Charlotte pentru a o surprinde pentru „Cina cea de taină”, dar în schimb a trebuit să-i „aducă un omagiu” la telefon.

Înainte de apariția ei în finalul sezonului 2, absența Samanthei a fost explicată prin mutarea ei la Londra după ce Carrie a concediat-o ca publicist. Cu toate acestea, perechea s-a reconectat încet cu diverse mențiuni pe tot parcursul celor două sezoane, inclusiv conversații text, Samantha trimițând flori la înmormântarea lui Big.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Max (@streamonmax)

Sezoanele 1 și 2 din And Just Like That sunt acum difuzate pe HBOMax, în timp ce Netflix dufuzează seriile anterioare din Sex and The City. Data premierei sezonului 3 al And Just Like That, a fost amânată până în 2025.

Așa cum vă amintiți, serialul original, care a rulat pe HBO din 1998 până în 2004, s-a concentrat pe Carrie (Sarah Jessica Parker) și viața ei amoroasă din New York, alături de prietenele ei Charlotte (Kristin Davis), Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) și Samantha (Kim Cattrall). Sex and the City s-a extins apoi cu două filme înainte ca HBOMax să reînvie spectacolul în decembrie 2021 sub numele And Just Like That.

Noul sezon And Just Like That va avea premiera anul viitor (Instagram)

Noul serial i-a făcut pe telespectatori să vorbească mult despre el, dintr-o multitudine de motive. De la uciderea lui Mr. Big (Chris Noth) în primul episod al serialului până la absența Samanthei și despărțirea Mirandei și a lui Steve,  fanii Sex and the City nu au fost încântați de toate schimbările care au avut loc pe ecran în serial.

Cum s-a încheiat povestea sezonului 2

În timpul finalului celui de-al doilea sezon, care a fost difuzat în august 2023, Carrie și Aidan (John Corbett) s-au despărțit după ce și-au reluat povestea de dragoste pentru a treia oară. Rămâne în aer dacă Carrie și Aidan se vor reuni după ce fiii lui vor crește. Între timp, Carrie s-a mutat din apartamentul ei iconic într-un spațiu nou cu o pisică, arată People.

Miranda, între timp, s-a împăcat cu Steve (David Eigenberg) și au fost de acord să fie prieteni după divorț. Mai târziu, ea s-a încrucișat cu fosta sa iubită, Che Diaz (Sara Ramirez), iar fostul cuplu a ajuns și el într-un loc mai bun.

În ceea ce-l privește pe Anthony (Mario Cantone), el s-a străduit să-și ia un angajament cu iubitul Giuseppe (Sebastiano Pigazzi). După ce Anthony a aflat că fostul său soț, Stanford (Willie Garson), a devenit călugăr șintoist, a reușit să meargă mai departe cu propria viață alături de Giuseppe.

Cele trei protagoniste au început filmările la noul sezon And Just Like That (Instagram)

Nya (Karen Pittman), la rândul ei, a aflat că a fost admisă la Institutul American de Drept, dar viața ei personală avea nevoie de mai multă atenție. La sfârșitul episodului, Nya s-a revăzut din nou cu bucătarul Michelin  (Toussaint Feldman), ceea ce a sugerat o posibilă poveste de dragoste.

Între timp, Lisa Todd Wexley (Nicole Ari Parker) a dezvăluit că a pierdut copilul și a încercat să facă față pierderii.

Călătoria lui Seema (Sarita Choudhury) s-a încheiat cu decizia ei de a nu călători cu iubitul ei regizor, Ravi (Armin Amiri), în Egipt. În schimb, ea a fost de acord să-l aștepte cinci luni, cât acesta a fost ocupat cu filmările.

Vor exista plecări de personaje în sezonul 3?

În ianuarie 2024, Daily Mail scria că Ramirez a fost eliminată din And Just Like That pentru că personajul ei nu era plăcut publicului. Ramirez nu a dat replică la știrile de la acea vreme, dar a apelat la rețelele de socializare pentru a critica industria filmului și televiziunii pentru pedepsirea actorilor care au vorbit în sprijinul palestinienilor pe fondul conflictului în curs de desfășurare dintre Israel și Palestina. Până acum, HBOMax nu a confirmat încă ieșirea sau întoarcerea lui Ramirez.

Până în acest moment nu se știe dacă Charlotte (Kim Cattrall) se va întoarce în serial (Instagram)

În martie 2024, Max a confirmat că Karen Pittman nu se va întoarce ca Nya Wallace din cauza angajamentelor sale față de The Morning Show de la  Apple TV + și Forever de  la Netflix.

Se pot aștepta fanii ca Aidan să se întoarcă? Dar Samantha?

După revenirea sa foarte așteptată, telespectatorii au fost șocați să afle că Aidan nu va fi o prezență constantă în serialul de succes Max. În finalul sezonului 2, Aidan s-a întors acasă în Virginia, unde locuia cu cei trei fii adolescenți ai săi, după ce cel mai mic copil al său a suferit un accident de mașină. Aidan i-a cerut lui Carrie să aștepte ca el să se mute definitiv înapoi la New York – peste cinci ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosie O’Donnell (@rosie)

După ce a apărut în șase sezoane din Sex and the City și în două filme, Cattrall a renunțat la seria HBOMax din cauza unei neînțelegeri între ea și Parker. Cattrall a spus că nu intenționează să-și reia rolul Samantha, dar în cele din urmă a filmat doar un cameo pentru sezonul 2. Potrivit mai multor publicații, Cattrall nu a interacționat cu Parker sau King pe platourile de filmare și a înregistrat scena singură. Acest lucru înseamnă probabil că apariția lui Cattrall pe ecran a fost probabil o situație unică.

Pe de altă parte, Rosie O’Donnell  a anunțat că se alătură distribuției. Actrița și-a menționat rolul „Mary” împărtășind o fotografie a scenariului primului episod al sezonului 3. „Aici vine Mary”, a subtitrat ea postarea, care includea și un selfie, dezvăluie USMagazine.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre