Simona Ionescu / Redactor Șef

Două seriale turcești noi la Kanal D, difuzate de săptămâna viitoare

Două seriale turcești noi la Kanal D, difuzate de săptămâna viitoare
După „Clanul”, care a fost adaptarea unui serial turcesc, alte două seriale turcești vor fi difuzate la televiziunile din România. Publicul va avea parte de emoții și adrenalină, începând de săptămâna viitoare.

Săptămâna aceasta la Pro TV s-a încheiat serialul „Clanul”, o adaptare a serialului turcesc İçerde (Intrusul), care a avut premiera în 2022 și a fost, timp de patru sezoane, lider de audiență. De lunea viitoare, oferta  de seriale turcești se mută la Kanal D, unde sunt programate două noi serii.

Cele mai frumoase și sensibile povești de vor capta atenția telespectatorilor, seară de seară, cinci zile pe săptămâna, de la ora 20:00. Serialul turcesc „O dragoste” va fi difuzat în fiecare luni și marți, iar „Vinovați de iubire”, de miercuri până vineri, la Kanal D.

Două seriale turcești noi încep săptămâna viitoare

Începând de săptămâna viitoare, fanii serialelor turcești se vor putea bucura de poveștile lor favorite și de eroii preferați, de luni până vineri, de la ora 20:00, cinci zile pe săptămâna.  Mai exact, în fiecare luni și marți, de la 20:00, aceștia vor putea urmări serialul „O dragoste”, iar de miercuri până vineri, producția „Vinovați de iubire”.

actori din serialul „O dragoste”
„O dragoste” prezintă povestea fascinantă a membrilor familiilor Unal și Arslan

Povestea fascinantă a membrilor familiilor Unal și Arslan, din serialul „O dragoste”, a cucerit publicul din România și continuă să suprindă privitorii cu evenimentele ce se succed amețitor în viețile acestora.  Membrii celor două familii duc stiluri de viață foarte diferite, iar tradiționalismul și valorile societățîi moderne își fac loc, de multe ori disfuncțional, în relațiile dintre protagoniști.

actori din serialul „Vinovați de iubire”
Serialul „Vinovați de iubire” va putea fi urmărit, începând de săptămâna viitoare, trei zile pe săptămână

Lansată recent, producția „Vinovați de iubire”, a surprins plăcut publicul prin povestea de iubire extraordinară, inspirată din realitate, pe fundalul unor drame de familie.  Doi îndrăgostiți se confruntă cu demonii trecutului și luptă pentru dragostea lor.  Serialul „Vinovați de iubire” va putea fi urmărit, începând de săptămâna viitoare, trei zile pe săptămâna, de miercuri până vineri, de la 20:00, la Kanal D.  

La Pro TV, începe „Brigada Nimic

Comedia savuroasă, Brigada Nimic, începe luni, 20 mai, la Pro Tv și pe VOYO. Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma sunt cei patru polițiști care urmăresc cazurile mici și neînsemnate, întâlnirile hilare dintre mafioți, gospodine, falși guru, dealeri, pensionari, politicieni corupți și legile confuze. Într-o abordare plină de umor, Brigada Nimic încearcă să facă dreptate. Serialul va fi în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

Actori din serialul „Brigada Nimic” Pro Tv
Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma sunt cei patru polițiști care urmăresc cazurile mici și neînsemnate. Ei formează „Brigada Nimic”

Alexandru Papadopol (Giovanni), Irina Ștefan (Carmola), Iulian Postelnicu (Săgeată) și Nicu Banea (Toma) sunt actorii care dau viața personajelor din Brigada Nimic. Despre serial, aceștia spun că va fi cu siguranță o comedie ce-i va face pe telespectatori să se distreze.

Sursa foto: Kanal D, Pro TV

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre