Simona Ionescu / Redactor Șef

E fără dubiu, George Burcea se iubește cu ea. Iată culisele relației

E fără dubiu, George Burcea se iubește cu ea. Iată culisele relației
Săruturi pasionale pe micul ecran, între ex-ul Andreei Bălan, actorul George Burcea și o brunetă focoasă, concurenți într-o emisiune celebră difuzat de ProTV. Primul episod din show a rulat aseară.  

Show-ul „Ferma” a început marți, 8 spetembrie. Fanii așteaptă cu sufletul la gură să le vadă pe cele 16 vedete care au acceptat provocarea de a participa în emisiune. Printre acestea, se numără soțul (în divorț) al Andreei Bălan, George Burcea și fosta fată de la Meteo și ex- colega lui Cove de la „Vorbește lumea”, Viviana Sposub.

Imaginile din promo cu cei doi, însă, sunt incendiare. George Burcea și Viviana Sposub s-au sărutat pătimaș în fața camerelor de filmat.

Femeia despre care se spune că are cel mai frumos bust din showbizul românesc s-a sărutat pasional cu fostul soț al Andreei Bălan, în serialul “Ferma. Orășeni versus săteni”,  difuzat în această seară de Pro TV. Acest moment pasional filmat între actorul George Burcea și bruneta celebră Viviana Sposub, concurenți ai serialui, continuă să stârnească reacții în mediul online.

Cine este Viviana Sposub

Viviana Sposub are 23 de ani și a fost colega Adelei Popescu ai a lui Cove în emisiunea Vorbește Lumea” de la Pro TV. Bruneta a primit o ofertă greu de refuzat din partea producătorii serialului “Ferma. Orășeni versus săteni” și speră să ajungă până în finala show-ului. Bruneta are aceleași hobby-uri la fel ca și Andreea Bălan, fosta soție a actorului George Burcea, ea fiind pasionată de muzică.

Viviana Sposub, care este jurnalistă, a făcut pian și canto timp de 12 ani, urmând cursurile Liceului de Artă „Ștefan Luchian” din Botoșani. Atunci când a fost la liceu, ea a cântat într-un grup muzical intitulat „Cheia Sol”.

Cum a debutat bruneta în televiziune

Viviana Sposub a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative și Intact Media Academy. La finalul cursurilor, ea a fost de acord să prezinte rubrica Meteo din cadrul Observatorului de la Antena 1.

Jurnalista și-a dat demisia în vara anului trecut de la Antena 1 și a semnat un contract cu Pro TV, pe 26 august, având prima apariție în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”.

Marți seara de la 21:30, la Pro TV a rulat primul episod al emisiunii „Ferma. Orășeni versus săteni”. Premiera a pus pe jar audiența, toată lumea vrând să vadă ipostazele fierbinți și intime dintre Viviana Sposub și George Burcea. Acestea au fost deja difuzate la televizor în cadrul promo-ului. Bruneta a fost de mai multe ori surprinsă în ipostaze fierbinți alături de iubitul ei, Ionuț Rusu. Miercuri de la 22,30 și joi de la 21,30 vor rula noi episoade.


Excursia de 6 milioane de pași atrage lumea ca un magnet chiar și în pandemie

Khloe Kardashian face încă un bebeluș? Ce i-a făcut pe fani să suspecteze sarcina?


Prima probă, primii eliminați

După ce au trecut de prima probă, cei 16 concurenți au crezut că au scăpat de ce era mai greu. Echipa lui Burcea și Sposub au câștigat prima probă din competiție, iar cu lingourile pe care le-au strâns, au cumpărat o bormașină, sare și ceai. Bucuria nu a fost de lungă durată, deoarece Mihaela Rădulescu a anunțat cele două echipe că trebuie să voteze verigile slabe din grupurile lor.

 

View this post on Instagram

 

Prima probă a fost una extrem de dură! Sătenii au câștigat și au avut dreptul să aleagă o serie de produse pe care să le ducă în fermă 🥳❤️💣

A post shared by FERMA – Orășeni vs Săteni (@fermaprotv) on

Eliminarea lui Gabriel Toader și a Giuliei Nahmany a picat ca un fulger pentru concurenții de la „Ferma. Orășeni vs. săteni”. „Am fost surprinsă, pentru că știu cum sunt și știu ce fel de persoană sunt. Există o dezamăgire. Nu pot să îmi dau seama care este motivul real pentru care m-au votat”, a mărturisit Giulia, aproape plângând.

Lucrurile nu s-au oprit aici. Situația a devenit și mai interesată după ce au ajuns în fața locației în care sunt nevoiți să stea pe durata show-ului. Aceștia s-au așteptat să găsească totul aranjat și să se poată organiza, dar au găsit totul în dezordine. ”Doamne, ce am găsit! Nu îmi venea să cred!”, a exclamat Anisia Gafton, în timp ce Elena Chiriac a mărturisit că: „În primele două minute nu mi-am dat seama că este dezastru la cât de obosită eram”.

Sursa foto: Instagram / Pro TV

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre