Simona Ionescu / Redactor Șef

Pepe, apariție incertă în schema Antenei 1

Pepe, apariție incertă în schema Antenei 1
Cel de-a 17-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” va reveni pe micile ecrane în primăvară. Fără Cosmin Seleși.

Alina Pușcaș, prezantatoarea celebrului show, a spus că filmările pentru noul sezon vor începe în luna ianuarie 2022. Se știe deja că actorul Csmin Seleși, cu care împărțea rolul de prezentatori, a plecat la postul Pro Tv.

La scurt timp a apărut și informația că Pepe va fi cel care o va seconda pe Alina. Fost concurent la „Te cunosc de undeva”, câștigător a multor ediții, unul dintre cei mai talentați protagoniști în deghizări și interpretarea personajelor, Pepe ar fi fost preferatul publicului în cazul unui sondaj pentru înlocuirea lui Seleși.

Pepe, apariție incertă în schema Antenei 1

Știrea că celebrul latino va reintra în echipa s-a răspândit extrem de repede, iar Pepe a ieșit cu primele declarații pe baza acestui subiect. El a confirmat faptul că i s-a propus postul de prezentator, însă nu este nimic stabilit. Pepe a spus că i s-a propus și să participe, din nou, în calitate de concurent. Momentan se află în negocieri, urmând ca artistul să ia o decizie cu privire la postura în care va apărea în noul sezon „Te cunosc de undeva”.

„Da, este adevărat, sunt în discuţii cu Te Cunosc de Undeva pentru a face parte din noul proiect. Ei mă vor, discutăm şi despre chestiunea de a prezenta show-ul, am discutat şi despre posibilitatea de a fi concurent. Nu este încă nimic stabilit 100%, nu am semnat contractul încă.

Ca să fiu sincer, sunt în discuţii pentru mai multe proiecte. Repet, nimic nu este încă bătut în cuie, dar, dacă voi aţi aflat deja, înseamnă că ei au decis să continuăm discuţiile, poate chiar s-au hotărât să batem palma. Dar mai sunt de pus la punct nişte chestiuni”, a spus Pepe în urmă cu câteva zile, pentru Fanatik.

Foto: Pepe a făcut spectacol la superlativ, în ediția de sâmbătă, 10 aprilie, la emisiunea ”Te cunosc de undeva”

Și totuși, rezultatul negocierilor ar fi pozitiv

Cosmin Seleși știa despre această propunere pentru Pepe și de aceea s-a și grăbit să facă pasul către Pro Tv. N-a vrut, probabil, să riște și să rămână pe dinafara noului sezon al emisiunii.

Totuși, din informațiile Rețete și Vedete, materializarea contractului dintre Antena 1 și Pepe este foarte, foarte aproape de certitudine.

Filmările la cel de-al 17-lea sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva” încep curând, în următoarele zile. În acest moment se lucrează intens la lista de invitați, cei care vor fi concurenți și vor executa comenzile lui „Ruli”, celebra ruletă care le indică acestora în ce personaje să se transforme.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre