Simona Ionescu / Redactor Șef

Primul nume din celebrului show “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, sezonul 2, a fost anunțat. Fanii sunt în extaz

Primul nume din celebrului show “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, sezonul 2, a fost anunțat. Fanii sunt în extaz
Emisiunea care a rupt rating-ul televiziunilor cu șapte ani în urmă, “Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2”, revine în atenția telespectatorilor.

E bucurie mare în rândul celor care iubesc emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Show-ul revine pe ProTV.

S-a aflat cine va prezenta celebrul show “Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2”. Fanii sunt în extaz

Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, emisiunea va fi prezentată de această dată de o doamnă și un domn, evident ambii celebrii. Până în acest moment se cunoaște că domnul este Cabral, alături de care va fi o superbă doamnă sau domnișoară, a cărei identitate rămâne deocamdată necunoscută.

Unde vor avea loc filmările

Filmările show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2 se vor desfășura în Republica Dominicană și vor dura două luni. Ca și în cazul Survivor România, vedetele care vor participa nu vor avea acces nici la telefonul mobil, nici la internet, și vor dormi în bătaia vântului.

Primul sezon a fost câștigat de Cătălin Moroșanu

Această emisiune a fost extrem de bine primită de public în anul 2015. Show-ul a fost atunci câștigat de Cătălin Moroșanu, iar concurenții au fost Dorian Popa, Ruby, Gina Pistol, Luminița Nicolescu, Andreea Moldovan, Vladimir Drăghia, Alina Plugaru, Elena Lasconi, Elena Merișoreanu, Gabi Jugaru, Mihai Trăistariu și Pacha Man.

Ce a făcut Moro în ultima probă

„Cum să ajung eu ‘Regele Junglei’, frate? Doamne ferește! Eu sunt ‘Regele Junglei’? Nu-mi vine să cred așa ceva, frate“, a declarat sportivul în momentul în care a aflat că el este marele câştigător. Ultima probă a fost decisivă, iar Moro a fost obligată să stea cu capul într-o cască mare din sticlă, printre gândaci și viermi.

„Simţeam că-mi intră în gât, că mă mănâncă la gât, boss. Primii au fost ok, a treia găleată m-a sufocat. Cred că era cu pamant. La a patra găleată am intrat în panică, mi-au intrat în nas, se plimbau peste tot. Sunt o forţă a naturii. În primele 10 secunde am zis că-mi bag picioarele-n el de concurs. Dar, după proba asta, a intrat adrenalina în mine şi mă simt bine. Imbatabil“, a mărturisit marele câștigător.

Sursă foto: eva

 

 

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre