Simona Ionescu / Redactor Șef

Spectacole-eveniment la Teatrul Elisabeta. Când încep reprezentațiile

Spectacole-eveniment la Teatrul Elisabeta. Când încep reprezentațiile
Actorii Teatrului Elisabeta din Bucureşti își aşteaptă în această vară cu spectacole-eveniment. După luni în care sălile de spectacole au fost închise, cunoscuta instituție culturală anunță pentru vara aceasta patru spectacole în aer liber.

Prima reprezentație este o comedie savuroasă care s-a jucat cu casa închisă, încă de la prima reprezentanţie. Pe 1 august, de la ora 20,00, Teatrul Elisabeta va prezenta spectacolul „Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc”, în Amfiteatrul Mihai Eminescu.

Vor fi, în total, patru reprezentaţii. Două în Amfiteatrul Mihai Eminescu din Parcul Naţional şi două în Parcul Herăstrău din București.

Peste o săptămână, în data de 8 august, de la ora 20,30, în Parcul Herăstrău, se va prezenta un spectacol în regia Taniei Popa, care a și debutat regizoral cu acesta:  „Ghici cine te sună?”. Din nou, o comedie care pune publicul la încercare legat de telefonul mobil care a devenit nelipsit din viețile noastre și care ascunde permanent viaţa noastră secretă sau nu.


Ce viață incredibilă a avut Măruță când a ajuns la București. Detalii picante din căminul de nefamiliști

Ce se întâmplă dacă bei bere zilnic? 


Teatrul Elisabeta se întoarce în Amfiteatrul Mihai Eminescu pe data de 22 august, cu un spectacol care a avut premiera în 2015, cu Bebe Cotimanis şi Carmen Tănase – „Las că știm noi”, de la ora 20,00.

În data de 4 septembrie, în  Grădina de Vară Herăstrău, se va juca „Puricele în ureche”, de la ora 20,00.

Nu e prima dată când actorii joacă în aer liber. Chiar dacă nu a fost pandemie, în anii trecuți, pe timpul verii, actorii Teatrului Elisabeta au continuat să se întâlnească cu publicul, la spectacole în grădini de vară sau pe litoral. Acum această tradiție e continuată cu respectarea tututor regulilor impuse de pandemie.

Sursa foto: Teatrul Elisabeta

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre