Simona Ionescu / Redactor Șef

Tulburător. Înainte ca piesa „Un înger” să se lanseze, micuța Paloma, partenera lui Pepe, a visat un serafim

Tulburător. Înainte ca piesa „Un înger” să se lanseze, micuța Paloma, partenera lui Pepe, a visat un serafim
Vinerea Mare a fost o zi cu totul specială pentru Pepe. Acesta și-a lansat superba melodie „Un înger”, pe care o interpretează alături de Paloma, o fetiță cu deficiențe de auz.

Melodia „Un înger” va rămâne mereu în sufletul lui Pepe. Cine este micuța Paloma, fetița cu deficiențe de auz, care cântă alături de artist. Fetița a visat îngerul înainte de lansarea melodiei.

Tulburător. Înainte ca piesa „Un înger” să se lanseze, micuța Paloma, partenera lui Pepe, a visat un serafim

Oricine ascultă noua melodie a lui Pepe, „Un înger”, va avea lacrimi în ochi. Din două motive. În primul rând pentru că partenera cântărețului este o fetiță surdă. Pe de altă parte, pentru textul melodiei, artistul s-a inspirat dintr-o discuție purtată în vis cu nepotul său, trecut în lumea drepților.

„De la filmări am plâns într-una”

„Dialogul din vis pe care l-am avut cu nepotul meu, cu Franco, l-am descris în acest text. Și Connect-R mi-a scris că s-a dus în profunzime cu gândul la Maya. Am zis asta pe online, la un concert și oamenii mi-au spus că e incredibilă și am făcut videoclipul cu Paloma.

De la filmări am plâns într-una. Am lansat piesa, am ajuns în duminica Paștelui și a venit Paloma cu Lavinia și mi-a tradus tot concertul de Paște. A venit cu părinții ei, care și ei sunt surdomuți. Este foarte greu de explicat în cuvinte ce explică ei prin semne.”, a declarat, emoționat, Pepe.

Paloma e mesagerul universal

În ziua Învierii Domnului, Paloma a fost alături de Pepe și fetițele sale, devenind, așa cum a spus artistul „îngerașul din viața noastră”. „Paloma a știut să fie, fără prea mult efort, mesagerul melodiei „Un înger”. Un mesager universal, pentru că mesajul transmis prin muzică de cineva care are astfel de deficiență e ceva nemaipomenit.

Porumbița noastră a reușit să ajungă la sufletele voastre și să ne facă pe toți să înțelegem că viața e simplă, frumoasă și ușoară. Indiferent ce greutăți ai avea. Ești surdo mut? Bucură-te.”, a mărturisit Pepe în live-ul transmis în seara de Paște.

Iepurașul a venit pentru fetiță cu aparate auditive noi și un lănțișor cu un înger

Potrivit Laviniei Chițu, cea care i-a tradus mesajul piesei micuței Paloma, aceasta poate vorbi, dar nu coerent, motiv pentru care face diferit terapii, plus ore de logopedie. Din păcate, ca urmare a situației precare, familia nu poate investi în sănătatea Palomei cât ar fi necesar. Pe lângă limbajul semnelor, fetița poate citi foarte bine după buzele oamenilor.

Înainte ca videoclipul să fie lansat, fetița a visat de două ori un înger care i-a spus că va avea grijă permanent de ea. Iepurașul a venit pentru Paloma cu două surprize: un lănțișor cu un îngeraș și aparate auditive noi, pe care Pepe i le-a dăruit.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre