Simona Ionescu / Redactor Șef

Anunțul momentului la premiile Billboard! Cine este artistul deceniului

Anunțul momentului la premiile Billboard! Cine este artistul deceniului
Premiile Billboard vor avea loc pe 23 mai și deja s-a anunțat cine este artistul deceniului! Este vorba despre un rapper cunoscut și iubit de toată lumea.

Difuzate live duminică, 23 mai, Premiile Billboard îl vor avea pe Nick Jonas ca gazdă după ce Kelly Clarkson – costar The Voice- a îndeplinit rolul în ultimii trei ani. Evenimentul anual de prezentare a premiilor și-a anunțat anterior grupul de nominalizați în 2021, condus de The Weeknd urmat de rapperul DaBaby și regretatul Pop Smoke.  

Gabby Barrett și Megan Thee Stallion sunt cele două femei nominalizate cu cele mai multe nominalizări, cu nouă și respectiv șapte nominalizări. De asemenea, Billboard a anunțat și cine primește premiul de „Artistul deceniului”. 

Drake este artistul deceniului la premiile Billboard. A fost de 8 ori numărul 1 

Rapperul Drake, în vârstă de 34 de ani va primi premiul „Artistul deceniului” la premiile Billboard Music Awards (BBMA) 2021, a anunțat marți Billboard. Premiul se bazează pe „activitatea din topul Billboard Hot 100 de melodii și pe numărul de albume Billboard 200, precum și pe datele din rețelele sociale și veniturile din turnee de la Billboard Boxscore, din 5 decembrie 2009 până pe 28 septembrie 2019 „, conform unui comunicat de presă de la Billboard.

Drake, care este cel mai premiat artist din istoria spectacolului, adunând 27 de premii în total, a obținut opt ​​melodii care au fost pe primul loc în topul Billboard Hot 100. De asemenea, artistul a avut nouă albume pe locul 1 în graficul Billboard 200, acesta din urmă fiind o performantă între toți artiștii ultimilor 10 ani. 

În mod similar, pe parcursul întregii sale ilustre cariere, autorul hit-ului „Hotline Bling” este singurul artist masculin solo care are peste 50 de săptămâni de carieră ca  Nr. 1 în topul Billboard Hot 100 și un record de 232 de intrări în topul Billboard Hot 100, 45 dintre melodii fiind în primele 10. 

Pink, premiată și ea 

Pink urmează să primească și ea premiul „Icon Award” la ceremonia anuală, ceea ce o face să fie cea de-a zecea persoană care câștigă distincția, după ce colegii artiști, inclusiv, dar fără a se limita la, Mariah Carey, Céline Dion, Prince și Jennifer Lopez, au încasat acest premiu în ultimii ani.

Pink, în vârstă de 41 de ani, va susține și un concert în timpul BBMA-urilor, precum și The Weeknd, 31 ani, a dezvăluit Billboard.

Foto: Facebook

Cât de afectat e Alex Rodriguez după ce a văzut pozele cu fosta sa logodnică

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre