Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu, show în mașină. Ce o fi apucat-o?

Bianca Drăgușanu, show în mașină. Ce o fi apucat-o?
Bianca Drăgușanu a intrat într-o nouă etapă. Proaspăt operată la nas, botoxată și cu buzele aranjate, blondina are mesaje importante pentru fani. Și pentru încă cineva.

Toată lumea mondenă se întreabă cât de îndrăgostită e Bianca Drăgușanu. Ultima ei relație, cu Gabi Bădălău e și nu e sub lumina reflectoarelor. Informații noi apar însă, periodic, chiar dacă, atât vedeta cât și bărbatul sunt extrem de discreți când vine vorba de publicarea unor imagini în care apar împreună.

Pentru Bianca e o noutate, având în vedere cum s-a afișat în trecut. e plin internetul de imagini cu ea și fostul soț Victor Slav. Iar în brațele musculoase și tatuate ale fostului ultim soț, Alex Bodi, a pozat în repetate rânduri.

Când vine vorba de Gabi Bădălău s-au consemnat apropieri și îndepărtări. după o vacanță în Dubai și alta în Maldive, împreună, bărbatul a fost surprins cu niște „vecine” de Ziua Îndrăgostiților. Supărarea a fost mare de partea blondinei. Apoi a urmat ziua ei, petrecere și cadouri. La începutul acestei luni, presa mondenă a consemnat că cei doi s-ar fi mutat împreună. După care a izbucnit un nou scandal. S-a spus că Bădălău ar fi descoperit mesaje între Bianca lși Bodi. Și că i-ar fi dat un ultimatum.

Cât de îndrăgostită e Bianca Drăgușanu

Acum Bianca Drăgușanu s-a decis să cânte. În mașină. Iar versurile merg direct la sufletul lui trebuie. Puțin ciufulită, probabil după un antrenament intens la sală, blondina cântă cu patos. Își dorește ca aceasta să fie ultima ei relație. „Acele tale îmi fac tattoo sub piele / Îmi schimbă sângele-n vene / Și-aș vrea să-mbătrânim în doi”, cântă Bianca Drăgușanu la unison cu Carla’s Dreams.

Și rămâne în același mesaj plin de subînțelesuri. „Eu am găsit pe altcineva ca mine, imperfect. / Dacă minus cu minus fac plus. / Legea dragostei mele este defect plus defect”, mai cântă Bianca. Cine are de înțeles, se prinde sigur de mesaj.  Să fi citit știrea lansată pe net că Gabi Bădălău nu-i mai dă like și nu o mai urmărește pe Facebook pe Daniela Crudu? Cu un an și ceva în urmă, paparazzii a surprins-o pe Cruduța când ieșea din vila lui Gabi Bădălău. Apoi cei doi au petrecut o vacanță în insule.

Sursa foto: Instagram

Alex Rodriguez și-a găsit refugiu, după despărțirea de Jennifer Lopez. Cum s-a afișat vedeta

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre