Bizarul obicei al micului dejun al prințesei Anne a fost dezvăluit de bucătarul-șef, Darren McGrady. Acesta a lucrat ca bucătar-șef al reginei în bucătăriile din Palatul Buckingham din 1982 până în 1993. El a dezvăluit obiceiul bizar al felului în care sunt consumate bananele. Prințesa Anne este fiica reginei Elisabeta II și sora prințului Charles. Ea obișnuiește să mănânce un bol cu fructe în fiecare dimineață și are o cerere mai specială.
Bizarul obicei al micului dejun al prințesei Anne
Într-un interviu acordat pentru Today.com, McGrady a spus că „(Prințesa Anne) aproape întotdeauna a preferat bananele aproape negre – mai degrabă coapte – pentru că se digeră mai ușor”. El a descris cum, din cauza unei vechi tradiții, membrii familiei regale nu pot mânca niciun fel de mâncare cu mâna. Acest lucru înseamnă că majoritatea membrilor familiei regale sunt obligați să taie și să mănânce fructele cu un cuțit și o furculiță.
Darren McGrady a continuat să explice modul în care membrii familiei regale mănâncă o banană cu un cuțit și o furculiță. El a explicat că partea de sus și de jos a fructelor sunt tăiate înainte ca și coaja să fie „tăiată pe mijloc”. Astfel, banana va putea fi deschisă ușor folosind tacâmurile.
McGrady a explicat că regula de a nu mânca niciodată cu mâinile goale, un fruct se extinde și asupra invitaților care participa la un banchet regal, de exemplu. El a adăugat că tuturor oaspeților li se oferă un cuțit și o furculiță de desert. Plus o farfurie mică și un bol pentru a se curăța pe degete.
Tabieturile cu ouă la micul dejun ale Prințului Charles
Fanii familiei regale sunt întotdeauna surprinși să audă cererile uneori bizare trimise în bucătăria regală. Se pare că regina preferă friptura bine făcută și refuză să mănânce alimente bogate în amidon.
În mod similar, un mare „răsfățat” este Prințul Charles. De exemplu felul în care consumă ouăle fierte este unul foarte amuzant, se arată în cartea lui Jeremy Paxman, „On Royalty”.
Jeremy Paxman descrie foarte plastic cum decurgea micul dejun al Prințului Charles. „Deoarece personalul său nu a fost niciodată foarte sigur dacă oul pe care îl va alege va fi exact la duritatea satisfăcătoare, o serie de șapte ouă au fost gătite. Și așezate într-un rând și numerotate. Dacă prințul simțea că oul cu numărul cinci este corespunzător, el va ignora ouăle numerotate cu șase sau șapte”.
Sursa foto: Instagram
Secret dezvăluit la Acces Direct: de ce a ajuns Vulpița de urgență la spital. Viorel a rupt tăcerea
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook