Simona Ionescu / Redactor Șef

Bruce Willis a fost dat afară din farmacie. Ce s-a intamplat

Bruce Willis a fost dat afară din farmacie. Ce s-a intamplat
Deși sunt vedete iubite și apreciate, trebuie să se supună acelorași reguli ca restul. În acest context, Bruce Willis a fost dat afară din farmacie. Actorul a trecut printr-un moment penibil.

Bruce Willis a trecut printr-un moment penibil zilele trecute. Actorul în vârstă de 65 de ani a fost dat afară dintr-o farmacie din Los Angeles. Momentul a demonstrat astfel că, deși sunt cunoscuți și iubiți de o lume întreagă, marii actori se supun acelorași reguli ca restul omenirii. 

Actorul din ”Die Hard” a iesit zilele trecute pe străzile din L.A. pentru a-și face cumpărăturile.

Potrivit surselor, acesta și-a petrecut mare parte din pandemie alături de fosta sa soție, Demi Moore și de copiii lor. 

Bruce Willis a fost dat afară din farmacie

În timp ce era la cumpărături, Willis a intrat în farmacie, însă fără mască. Potrivit unei surse a site-ului pagesix.com, actorul a stârnit valuri de nemulțumire printre ceilalți clienți. Aceștia s-au supărat că actorul nu purta mască, deși ar fi putut să-și folosească bandana din jurul gâtului în acest sens. 

Bruce Willis a fost dat afară din farmacie / Sursa foto: pagesix.com

De altfel, actorul a și fost fotografiat fără mască în farmacie. Nu se știe exact ce s-a întâmplat mai departe, însă Bruce Willis a părăsit locația fără să cumpere nimic. 

Zvonuri privind despărțirea de actuala soție 

Presa a speculat anul trecut că celebrul actor s-ar fi despărțit de actuala soție, Emma Heming. Aceasta a rămas în L.A. pe perioada pandemiei, alături de Mabel si Evelyn, copiii mici ai cuplului. Actorul a preferat să stea cu fosta soție, Demi Moore și copiii lor Scout, Rumer și Tallulah. 

În ciuda zvonurilor apărute, Willis nu s-a despărțit de Emma Heming, lucru clarificat chiar de către fiica actorului, Scout. „Mama vitregă a trebuit să fie în LA, așteptând să obțină rezultatele de la doctor ale surorii mele”, a spus Scout. „Așadar, tatăl meu a venit aici și apoi călătoriile au fost oprite, așa că mama vitregă a rămas în LA cu surorile mele mici”, a încheiat aceasta. 

Exclusiv. Codin Maticiuc a ajuns în Africa.  A fost umilit grav

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre