Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Botezatu provoacă iar bârfe! A fost surprins dichisit ca o femeie

Cătălin Botezatu provoacă iar bârfe! A fost surprins dichisit ca o femeie
Cătălin Botezatu este în rândul marilor creatori de modă europeni, iar nu de puține ori deciziile sale vestimentare sau de stil au iscat discuții. Toată lumea știe cât de atent la detalii este designerul.

Atent la modul în care arată, Cătălin Botezatu are un obicei de frumusețe care șochează bărbații și femeile deopotrivă. Nu puțini sunt cei care se declară surprinși de modul în care artistul consideră să se prezinte în public.

Mai mult, tabietul lui de frumusețe este considerat inacceptabil de mulți dintre români, însă artistul explică de ce face vasta și ce reprezintă. Cătălin Botezatu poartă unghiile de la picioare colorate cu lac de unghii negru. „Înainte să comentezi, trebuie să te documentezi. Trebuie să vezi. Ăsta poartă de nebun, că e cretin, că e designer și că așa vrea el sau pentru că există niște trenduri?!

M-am săturat să spun că oja neagră, fie că este la mâini sau la picioare este un trend. Și nu unul care este de anul acesta, ci e un trend care dăinuie de zeci de ani. Este un trend, în primul rând, gotic, rock. Toți marii rockeri ai lumii, de acum 50 – 60 de ani, până în zilele noastre, au atât la mâini, cât și la picioare, ojă neagră”, a declarat Cătălin Botezatu.

Bărbați celebri cu unghiile făcute

În zilele de aur ale rock and roll-ului, „man-icures” erau peste tot, scrie Vogue.fr. În timpul epocii lui Ziggy Stardust de la începutul anilor ’70, unghiile lui David Bowie au fost emblematice în timp ce solistul Aerosmith, Steven Tyler, a început să poarte date cu ojă și accentuate de dungi negre grafice. Pregătirea scenei pentru rebelii stilului din deceniile care au urmat, a integrat în manichiura masculină oja ciobită – un suport grunge pentru Kurt Cobain de la Nirvana în anii ’90.

Marc Jacobs își face manichiura cu ojă colorată de mulți ani (Instagram)

Și Johnny Depp a început să se inspire din experiențele idolului său Keith Richard, cu cifre de cobalt aplicate la întâmplare pe unghiile vopsite cu lac. Mai recent, Seal a oferit o alternativă curată cu o manichiură lucioasă verde-slime.

Harry Styles

Designerul Marc Jacobs a dus trendul la un alt nivel, colorându-și constant manichiura. Rapperul portorican Bad Bunny este și el un adept al trendului, alături de Harry Styles, Shawn Mendes sau Anderson Paak.

Recent, Rețete și Vedete v-a prezentat fotografii cu Ronaldo care avea unghiile de la picioare date cu ojă albastră.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre