Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine este cel mai bun prieten al mezinului lui Reghecampf. Imagini copleșitoare dezvăluite de Corina Caciuc– Exclusiv

Cine este cel mai bun prieten al mezinului lui Reghecampf. Imagini copleșitoare dezvăluite de Corina Caciuc– Exclusiv
Laurențiu Reghecampf a început divorțul de Anamaria Prodan în 2022 cu scandal și apoi și-a oficializat relația cu iubita lui, Corina Caciuc. Anul trecut, cei doi au devenit părinții unui băiețel superb, Liam.

Antrenorul este extrem de mândru de noua sa familie, și mai ales de micuţul lui care îi seamănă leit, aşa cum se poate observa din ultima fotografie postată pe Instagram de acesta.

Între timp, viitoarea doamnă Reghecampf are grijă să își țină fanii la curent cu viața ei alături de celebrul antrenor al echipei Neftchi Baku din Azerbaidjan. Ea dezvăluie multe fotografii în care își etalează silueta, atentă păstrată după naștere, dar și unele în care îl prezintă lumii pe micul Liam.

Corina dezvăluie cine e „cel mai bun prieten al lui Liam”

Recent, Corina Caciuc a dezvăluit cine este „cel mai bun prieten” al micului Liam. Și a făcut-o distribuind o serie de clipuri în care fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf se distrează, cu jucăriile și cu patrupedul de care e atașat nespus.  Acesta este un pitbull care a fost cumpărat de antrenor încă din 2021, pe când antrena Universitatea Craiova. De altfel, atunci el îl și ducea pe patruped pe teren, la antrenamente și se lăuda cu el spunându-i „my boy”.

Când a plecat în Baku, Laurențiu Reghecampf și-a luat câinele cu el, iar acesta a devenit foarte protectiv cu fiul antrenorului. Deși rasa e consacrată ca una de lupte, iar pitbull-ii sunt considerați animale extrem de agresive, nimeni nu are nicio emoție atunci când micul Liam se joacă în casă cu animalul. Acesta e afectuos cu copilul și stă alături de acesta, lăsându-l pe micuț să îl atingă și să se joace cu el.

Băiețelul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc are aproape 8 luni, iar ei se mândresc cu micuțul lor ori de câte ori au ocazia. Recent și antrenorul a dezvăluit o imagine adorabilă cu ultimul său fiu, în cărucior, arătând lumii cât de frumos e și cât de mult îi seamănă. Celebrul antrenor mai are doi băieți din relațiile sale anterioare.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre