Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum aleargă Oțil după actele de însurătoare. Anunțul dimineții

Cum aleargă Oțil după actele de însurătoare. Anunțul dimineții
După mai bine de doi ani de gândire și cu imaginea sa clară în față schimbând scutece, Dani Oțil face ceea ce nu a făcut niciodată până acum. Fanilor nu le vine să creadă că s-a ajuns până aici.

A făcut anunțul dimineții: cum aleargă Oțil după actele de însurătoare. Prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” e pus pe întemeierea familiei și nu mai are timp de pierdut. Vestea i-a luat prin surprindere pe fani și i-a bucurat.

Dani Oțil a mărturisit în această dimineață că a fost nevoit să își pregătească actele pentru a se căsători. Dani Oțil a spus că nu înțelege de ce este nevoie de atâtea acte pentru a face aceste formalități.

„M-am mai lungit de un cm. Vreau să ma însor și îmi trebuie toate documentele din urmă: Certificat de naștere, nu am înțeles de ce iți trebuie analize. Uite cati bolnavi căsătoriți sunt printre noi!”, a mărturisit Dani Oțil în această dimineață, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.

Cum aleargă Oțil după actele de însurătoare

Dani și Gabriela abia s-au întors dintr-o mini vacanță petrecută în Dubai. Nu au fost singuri, ci alături de două colege ale  vedetei TV. Odată întorși, după sărbători, Dani s-a pus pe treabă. Bărbat responsabil, trebuie să se ocupe de însurătoare. Va deveni tată peste câteva luni și, atunci când își va ține pruncul în brațe, aleasa lui trebuie să îi poarte numele.

Recent, iubita lui Dani Oțil, frumoasa Gabriela Prisăcariu, a anunțat și sexul bebelușului lor, pe rețelele de socializare. „Cu băieții mei”, a scris  Gabriela Prisăcariu pe pagina de Instagram într-o imagine în care logodnicul său îi ține mâna pe burtica deja frumos bombată.

După o relație de 6 ani cu. Mihaela Rădulescu, în vacanța de final de 2019, petrecută în Mexic cu iubita sa, Dani Oțil i-a pus Gabrielei Prisăcariu inelul de logodnă pe deget. Cererea a venit după numai un an de relație. Gabriela e însă singura domnișoară cu care Oțil s-a afișat după despărțirea de Rădulescu.

Dani Oţil a dezvăluit şi că mama lui a plâns în momentul în care a aflat că i se însoară băiatul. „Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii“, a declarat Gabriela Prisăcariu, anul trecut.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 4 mai. Fecioarele primesc bani, Capricornii sunt creativi

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre