Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum arata acum Mihaela Rădulescu, după ce a dispărut din atenția publicului. A continuat să meargă la estetician – Foto

Cum arata acum Mihaela Rădulescu, după ce a dispărut din atenția publicului. A continuat să meargă la estetician – Foto
Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai frumoase românce. Frumoasă și deșteaptă, diva trecută de 50 de ani aproape că nu își arată vârsta. De ani buni s-a mutat la Monaco, alături de iubitul său, un sportiv extrem care a sărit în stratosferă.

În toamna anului trecut, Mihaela Rădulescu și-a anunțat retragerea. Ea a decis să ia o pauză de la aparițiile televizate, și nici măcar pe rețelele sociale nu mai intră așa de des.

Mutată la Monaco în urmă cu 16 ani, Mihaela Rădulescu a  revenit în țară doar pentru proiectele în care a fost implicată. În toamna anului trecut, fosta gazdă a emisiunii „Ferma Vedetelor” de la Pro TV nu a mai primit nicio ofertă serioasă. Acum a ea anunțat că are nevoie de acea intimitate care să-i ofere sentimentul de singuranță, drept pentru care a luat o pauză de pe rețelele sociale și din viața publică. A decis să se bucure de viața ei liniștită la Monaco.

Mihaela Rădulescu, confesiune

„A trecut ceva timp de când am început să învăț o limbă nouă – se numește intimitate. Da, după atâția ani ca persoană publică învăț cum să păstrez lucrurile pentru mine, cum să construiesc în secret, cum să nu explic totul străinilor. Ei bine, asta a fost o provocare. Intimitatea pe Instagram ar putea suna ca un oximoron, dar se poate cumva.

Chiar dacă a ales să ia o pauză de la viața publică, Mihaela Rădulescu nu ratează vizitele la estetician

Cu cât vorbesc mai puțin despre mine în public cu atât mai mult mă simt mai liberă, inspirată și încrezătoare. Întotdeauna am avut super puterea mea de a ști să-mi trăiesc viața, dar acum, să nu împărătășesc totul, mă face atât de fericită. Deci, îmi cer scuze că nu sunt un instagramer normal cu postările acelea zilnice despre tot programul meu. Da, asta sunt eu acum. Sunt cam mândră de mine.

Voi acorda întotdeauna prioritate respectului de sine. Orice femeie ar trebui să știe cât de mult valorează, dar nu după spusele străinilor de pe internet ci a oamenilor de lângă tine, cei care înțeleg cine ești, cine ai devenit și încotro te îndrepți. Reguli de confidențialitate, mai bine mai târziu decât niciodată”, a postat Mihaela Rădulescu pe contul personal de Instagram.

Dragoste și lubeniță

Mihaela Radulescu trăiește o relație de dragoste frumoasă alături de sportivul extrem Felix Baumgartner, cunoscut lumii întregi pentru saltul său în stratosferă. Acesta are fix vârsta vedetei noastre și e tare mândru cu partenera lui, în legătură cu care face deseori postări pe rețelele sociale. În ultimele luni, unicele postări au legătură cu iubitul ei, pe care îl arată fanilor prin intermediul fotografiilor sau clipurilor video cu cele mai noi isprăvi ale bărbatului.

Pe de altă parte, Felix Baumgartner e topit după Mihaela lui și nu contenește să se laude cu ea și să o arate lumii. În cea mai recentă postare au savurat lubeniță pe munte, după o cursă cu skateboard-ul. Felix știe să taie lubenița cu briceagul, dar se bucură cel mai mult să o aibă alături pe Mihaela, într-un maieu decoltat. Femeie cochetă, Mihaela Rădulescu a trecut pe la estetician și după ce s-a retras din viața publică. În ultima postare pe care a distribuit-o iubitul ei, pare că și-a mărit puțin buzele.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre