Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum vede Joe Biden viața intimă a fetelor. A început să le dea sfaturi adolescentelor

Cum vede Joe Biden viața intimă a fetelor. A început să le dea sfaturi adolescentelor
Președintele American reușește „performanța” de a ieși din tiparele care guvernează conduita unui șef de stat, la aproape orice apariție publică. Ultima „minune” a pus într-o situație delicată o adolescentă.

Despre Joe Biden și ieșirile sale necontrolate s-a scris mult. Acesta a tras vânturi, la liber, alături de alți oficiali de rangul său, în Marea Britanie, la la summitul COP26. A început să dezvăluie secrete de stat unei adunări publice, sau a vorbit la microfon și s-a lăudat cât e de tare, fără să fie atent că are microfonul deschis. Mai nou, președintele american în vârstă de 79 de ani crede că e obligația lui să le dea fetelor adolescente sfaturi pentru viața lor intimă.

Joe Biden s-a apucat să le dea copilelor sfaturi despre intimitate

Recent, după ce a ținut un discurs legat de eforturile administrației sale cu privire la reducerea inflației, președintele SUA Joe Biden a dat și sfaturi legate de întâlniri. La finalul discursului, el s-a apropiat și s-a fotografiat cu un grup de persoane. apoi, președintele Joe Biden a apucat de umeri o adolescentă și a început să îi vorbească despre viața intimă.

„Acum, un lucru important pe care l-am spus fiicelor și nepoatelor mele – fără relații serioase cu băieți până la 30 de ani”, i-a spus președintele fetei. Adolescenta a fost foarte stânjenită de moment, dar i-a spus președintelui Joe Biden că va avea în vedere sfatul lui. Imaginile au fost filmate și au devenit virale pe rețelele sociale.

Americanii, îngroziți de ieșirile președintelui lor

Impactul lor, asupra publicului, e unul din cele mai nefavorabile imaginiii președintelui aproape octogenar. „Ce ciudat. Săraca fată nu vrea să fie atinsă de el sau să îi respire în față. Și ce treabă are el cu cine se întâlnește ea? Este dezgustător”, este unul dintre comentariile date pe Twitter.

„Întrebare serioasă…De ce face mereu asta? Nu pot să spun câte video-uri am văzut cu el spunând fetelor lucruri precum: ține minte, fără întâlniri până când ești mai matură” etc…Este atât de ciudat”, este un alt comentariu.

Sursa foto: Instragram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre