Simona Ionescu / Redactor Șef

Denise Rifai recunoaște marele ei secret. „E foarte greu, este o luptă continuă”

Denise Rifai recunoaște marele ei secret. „E foarte greu, este o luptă continuă”
Jurnalista Denise Rifai este una dintre cele mai îndrăgite și urmărite profesioniste din televiziune. Fanii o adoră pentru felul în care știe să își descoasă invitații, iar femeile o invidiază pentru trupul ei tras prin inel.

Cine o vede, mereu subțire și elegantă, ar zice că e dăruită de o genetică impecabilă, care o ține în formă. Nimeni nu s-a așteptat la adevărul pe care aceasta l-a recunoscut legat de greutatea ei. Complet sinceră, Denise Rifai recunoaște marele ei secret atunci când vine vorba de siluetă. Nu este nici pe departe așa simplu cum ar părea la prima vedere să își păstreze aceeași greutate de ani buni.

Denise Rifai recunoaște marele ei secret

„E foarte greu, este o luptă continuă. Eu sunt femeia clasică, dacă se întâmplă să nu urmez dieta pe care o am întotdeauna evident că se și vede. Cantitatea e foarte importantă și o alimentație cât mai puțin procesată spre deloc.

Denise Rifai recunoaște că, pentru a fi slabă, duce „o luptă continuă”

Foarte multe legume verzi, fructele cu foarte mare atenție și precizie, pentru că reprezintă zahăr, foarte multe citrice, consum și fructe iubesc foarte mult, aș mânca doar fructe, poate dacă nu ar fi doar zahăr”, a declarat aceasta pentru Ciao.ro.

Cum își întreține silueta jurnalista Denise Rifai

Putem învăța multe de la jurnalista Denise Rifai, legat de cum să ne menținem greutatea corporală. Ține de a urma un anume mod de viață. „Aleg să le consum doar la acele momente în care realmente am nevoie de zahăr. Nu cred că am fost la forma pe care mi-o doresc. Întotdeauna zic că mai e mult până acolo, este o luptă continuă, dar ceea ce contează este că trebuie să învățăm să ne hrănim corpul pentru că facem pentru noi și pentru sănătatea noastră.

Multe legume și deloc zahăr, iată secretul siluetei perfecte a jurnalistei

E vorba de viață, e vorba de a te ține sănătos într-o lume plină de lucruri toxice. Stres foarte mult, problemele de tot felul, alimentația e foarte importantă să fie cât maicurată și mai naturală, e unica noastră armă de luptă cu care ne putem menținesănătoși. Eu doar datorită că am o alimentație curată și foarte organizată sunt foarte sănătoasă”, a mai dezvăluit Denise Rifai pentru aceeași sursă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre