Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Gina și Smiley vor o fetiță super inteligentă. I-au făcut program de dezvoltare

Exclusiv. Gina și Smiley vor o fetiță super inteligentă. I-au făcut program de dezvoltare
Minunea s-a produs în viața lui Smiley și a Ginei Pistol la începutul lunii martie. Atunci a venit pe lume fetița lor, Josephine. Un copil iubit și dorit, pentru care părinții s-au pregătit.

Gina și Smiley vor o fetiță super inteligentă, și chiar dacă nu i-au trasat deja cariera, dorind să o lase își descopere singură calea, au început să o dezvolte intelectual. Cele două vedete i-au făcut micuței un program de dezvoltare încă de când era în burtica mamei. Smiley este cel care a dezvăluit acest lucru.

Gina și Smiley vor o fetiță super inteligentă

„Am început dezvoltarea ei intelect de când era în burtă. Cu program special de muzică pentru dezvoltarea intelectului, a creierului, pe care îl folosim si acum”, a mărturisit Smiley într-un interviu acordat de Ziua Tatălui.

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști români. Piesele sale au mare priză la public, astfel că putem spune că știe din proprie experiență care sunt avantajele unei vieți care integrează activ muzica. Ceea ce își dorește și pentru fiica sa. „Sper să iubească muzica, aceasta dezvoltă altfel imaginația și inteligența”, a mai dezvăluit Smiley. Pe lângă faptul că o stimulează intelectual constant, cu muzică, pe micuța Josephine, Smiley și Gina Pistol au decis și cum vor să o crească pe aceasta.

Modelul propriei copilării  a lui Smiley va fi aplicat și în cazul Josephinei

Smiley a relatat cât de bine a fost crescut el de proprii părinți. „Cea mai importantă lecție de la părinții mei a fost că m-au învățat să fac alegeri în viață. Au avut înțelepciunea și curajul să mă lase să greșesc. În copilărie totdeauna îmi dădeau de ales. M-au și lăsat să aleg. Deși știau că am să aleg prost. E drept că am fost foarte încăpățânat de mic, și era greu să te înțelegi cu mine”, recunoaște Smiley. În ceea ce o privește pe fiica sa, el și Gina Pistol au luat deja hotărârea.

„Noi o să ne dăm după ea. Așteptăm să vedem ce înclinații are. Îmi doresc să o țin cât mai departe de iPad, iPhone, pentru că îmi doresc să aibă o imaginație bogată. Cred că imaginația e cea mai puternică latură a creierului nostru. Imaginația ne-a ajutat pe noi ca oameni, ca specie, să ajungem la gradul acesta de dezvoltare.

Mai cred  că dacă părinții reușesc să creeze un mediu sănătos copilului, dacă reușesc să-l facă pe copil să simtă că e într-un mediu acre e iubit, acesta e primul pas. Asta am văzut eu cât am fost ambasador UNICEF. Dacă ai iubire din partea părinților altfel pleci dimineața de acasă. Și eu plec de acasă cu scutul la mine, cu toată forța la mine, când o aud pe Gina că îmi spune „te iubesc””, a mai declarat artistul.

Ce vorbesc Gina și Smiley despre al doilea copil

Smiley vrea să scoată cel puțin o piesă împreună cu fiica sa. „Până la 4 – 5 luni încercăm să o ținem cu mai puțină lume în jur, ca să se stabilizeze ea în lumea nouă în care a venit. Dar sigur am să o aduc cu mine la studio. (…) Sigur o să fac o piesă cu ea”, a mai spus artistul. El a dezvăluit și care este ultimul subiect de discuție în familie: dacă să facă un al doilea copil.

„Eu n-aș zice nu! It*s OK. Îmi dau seama cât de mult îmi place rolul ăsta. Nu știu cum e cu doi. Am prieteni care au doi copii. (…)  Trebuie să ai răbdare și nervi, stamina, frate! Cu unul e OK, merge, în doi. Cu doi… hei, hei! Nu e chiar așa de simplu. Nu știu acum cum e mai bine, dar eu sunt foarte bucuros că am un frate.

Cu cât înaintezi ești mai bucuros că ai un frate, o soră”, a mai spus Smiley în același interviu. Nu în ultimul rând a avut un mesaj pentru bărbații care află că vor fi tați și care, probabil trăiesc emoții mari: „Dacă eu pot, voi sigur puteți! Deocamdată bucurați-vă de somn, bucurați-vă de clipele în  doi, pentru că ele se vor reduce considerabil. În primii ani vor fi în trei”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre