Simona Ionescu / Redactor Șef

Gheorghe Gheorghiu spune, din nou, un sincer DA și-i cântă partenerei ”Eu sunt nebunul care te iubește”

Gheorghe Gheorghiu spune, din nou, un sincer DA și-i cântă partenerei ”Eu sunt nebunul care te iubește”
O veste de poveste vine de dincolo de Ocean. Fostul iubit al Ancăi Țurcașiu abia acum poate să mai spună ”Eu sunt nebunul care te iubește”.

Ce veste minunată! Îndrăgitul cantautor Gheorghe Gheorghiu a oferit inelul de logodnă chiar în ziua de Crăciun.

Gheorghe Gheorghiu spune sincer: ”Eu sunt nebunul care te iubește”

Gheorghe Gheorghiu (66 de ani) se însoară.  Artistul a făcut frumosul gest de a oferi inelul de logodnă chiar în Ajunul Crăciunului. Deși majoritatea îl asociază cu relația alături de Anca Țurcașiu, cântărețul a ales o parteneră extrem de discretă

Părea burlacul etern. Artistul se însoară după ce a oferit inelul de logodnă iubitei sale chiar în seara de Ajun, potrivit money.ro.

Interpretul celebrei piese “Unde dragoste nu e, nimic nu e” pare să fi luat act de acest îndemn și și-a urmat inima, oferindu-i partenerei sale de viață inelul în prag de sărbătoare. Relația dintre Gheorghe Gheorghiu și viitoarea sa soție s-a legat la New York, acolo unde femeia trăiește.

Iubirea dintre faimosul artist și Gabriela Băncescu a aprins comunitatea de români din New York

Gheorghe Gheorghiu vrea ca ea să îi fie mireasă

Iubirea dintre faimosul artist și Gabriela Băncescu a aprins comunitatea de români din New York. Acolo, femeia este cunoscută pentru afacerile pe care le întreprinde la restaurantul său. În general, locația este cea în care se desfășoară majoritatea evenimentelor artistice, culturale și private de peste Ocean. Deși au în comun pasiunea pentru zona artistică, pe Gheorghe Gheorghiu și Gabriela îi leagă inclusiv originile. Cei doi sunt născuți în Brașov, iar acest lucru pare să fie favorabil în relație.

Solistul a reușit să își facă curaj și să îi ceară mâna iubitei sale în seara de Ajun. Gestul făcut de către Gheorghe Gheorghiu a fost marcat de bucurie și de aplauze din partea grupului restrâns care a fost alături de fericitul cuplu. Viitoarea soție a artistului a primit cu emoție această veste și a apreciat dovada de iubire față de ea, scrie impact.ro.

”Am primit cel mai frumos dar, inelul de logodnă, dovada prieteniei și iubirii noastre de-o viață! Îți mulțumesc pentru că exiști în viața mea Gigi”, a spus Gabriela, viitoarea doamnă Gheorghiu.

Gigi Gheorghiu este american cu acte în regulă, de peste cinci ani. Marea dragoste a Ancăi Țurcașiu a ales să fie aproape de cea mai iubită persoană din viața lui de acum. Gheorghe Gheorghiu a fost căsătorit o singură dată, cu Camelia, însă mariajul lor a durat doar 5 ani, în urma poveștii de iubire născându-se Andra Ștefania (30 de ani), unica fiică a cuplului și a lui Gheorghe Gheorghiu. Dacă îndrăgitul artist și-a format o reputație de Don Juan de-a lungul timpului, fosta sa soție și-a refăcut viața alături de un american pe nume Steve, cei doi rămânând în relații foarte bune.


Tudor Gheorghe, colind emoționant. Vă era dor de el?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre