Simona Ionescu / Redactor Șef

Horia Brenciu nu știe ce să le mai gătească copiilor. Cere sfaturi!

Horia Brenciu nu știe ce să le mai gătească copiilor. Cere sfaturi!
Horia Brenciu se transformă în prezența copiilor lui și nu contenește să ne arate cât de importantă este familia pentru el. Acum are o problemă de rezolvat: nu știe ce să le mai gătească copiilor. Cere sfaturi!

Horia Brenciu are o întrebare pentru admiratorii lui: ”Voi ce-ați avut la micul dejun? Cu poze, vă rog!”. Ce credeți că s-a întâmplat? A primit 1100 de idei.

Horia Brenciu nu știe ce să le mai gătească copiilor. Cere sfaturi!

Simpaticul cântăreț și om de televiziune Horia Brenciu este supărat pe pandemie care îl împiedică să țină concerte, dar a profitat din plin ca să petreacă mult timp cu familia sa. Nu mai știe ce să gătească la micul dejun pentru copiii lui.

El a postat o fotografie cu ouă ochiuri, pâine prășită și fasole boabe, dar internauții au mers și mai departe. Mulți i-au recomandat ouă, preparate în fel și chip, fierte, ochiuri, omletă, plăcintă cu spanac, platou cu de toate, grătare, cârnați, tarte, zacuscă, salată de vinete și alte feluri de preparate.

În oferim și noi idei de micul dejun: omletă-brioșă la cuptor și budincă de orez la cuptor.

Minunea din viața lui Horia Brenciu. S-a lăudat la toată lumea

În septembrie, Horia Brenciu s-a lăudat că are o zână, acum spune că are o minune în viața sa.

”După o zi cu soare, un zâmbet plin de culoare… La mulți ani, minunea lu’ tata!”, a scris Horia Brenciu pe rețelele de socializare. A postat și o fotografie emoționantă, din ziua când Mina a venit în viața lui. Fetița a împlinit 8 ani, motiv de mare bucurie în familie.

Horia Brenciu (48 de ani) este tată a patru copii. Andreea (29 de ani) şi Maria (20 ani) sunt fetele lui Alice Dumitrescu (51 de ani) dintr-o căsătorie anterioară, cu un fost coleg de facultate, însă Horia le iubeşte necondiţionat, ca un adevărat tată.

Micuţa Mina a venit în viaţa lor pe 1 noiembrie 2012.

În decembrie 2016, Horia Brenciu a anunțat că familia lui s-a mărit, după ce cuplul a decis să adopte un copilaș. “Toma este băiatul nostru. Are 2 ani şi 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, declara, fericit, Horia Brenciu, în ziua de Crăciun, în decembrie 2016.

Horia Brenciu se transformă în prezența lor și nu contenește să ne arate cât de importantă este familia pentru el. Toată vara, i-am văzut bucurându-se de fiecare moment împreună.


Ficăței de pasăre pane. În interior rămân moi şi fragezi

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre