Simona Ionescu / Redactor Șef

Iată cine o învață pe Delia Matache să fie mereu relaxată și cu zâmbetul pe buze. Poveste incredibilă de viață – Exclusiv

Iată cine o învață pe Delia Matache să fie mereu relaxată și cu zâmbetul pe buze. Poveste incredibilă de viață – Exclusiv
Delia Matache este una din cele mai îndrăgite artiste din România, iar fiecare apariție a ei în juriul unei celebre emisiuni, se lasă cu aplauze.

Delia e mereu zâmbitoare și relaxată, iar acum ne-a dat un indiciu de unde a învățat asta. În plus, atunci când simte că o copleșește stresul, pleacă în vacanță, iar vacanțele Deliei sunt dintre cele mai interesant de urmărit. Artista merge în locuri exotice, explorează și documentează pentru pagina ei de social media dedicată excursiilor.

Zilele trecute, Delia a arătat cine e acela care o inspiră să fie mereu relaxată și zâmbitoare. E vorba de tatăl ei, Ion Matache. De altfel, artista a și împărtășit cu fanii ei o imagine cu cel care i-a dat viață,  invitându-i să vadă cât de relaxat e tatăl ei.

Un detaliu mai puțin cunoscut e acela că, în urmă cu aproximativ 18 ani tatăl Deliei a decis să plece de lângă familia sa, pentru a deveni călugăr. El s-a retras la Muntele Athos, în Grecia. Chiar a divorțat de mama artistei cu această ocazie. Acum patru ani, călugărul a revenit acasă, după ce s-a îmbolnăvit grav de rinichi. Și a rămas. În plus, s-a întors și la marea lui iubire „lumească”, mama Deliei, astfel că acum formează din nou un cuplu.

„Nu s-a mai întors în Grecia, e în București, eu am grijă de el. Suntem doi moși și trebuie să avem grijă unul de altul. Locuim împreună, în vechiul nostru apartament”, a declarat mama Deliei, într-o intervenție recentă.

Cum a ajuns tatăl Deliei Matache călugăr

„Până la 40 de ani eram ateu. Abia atunci am învățat prima dată Tatăl Nostru. Era în anul 2004, când am luat contact pentru prima oară cu biserica. Un prieten mi-a povestit despre un preot din Piatra-Neamț, iar după ce l-am cunoscut pe acesta, viața mea s-a schimbat.

Am intrat la părintele Gherasim, am intrat în sala de mese, unde se făcea rugăciunea. Eram nou-venit în grup. În momentul în care mi-a rostit numele, apoi pe cele ale fetelor mele și pe al Georgetei, deși mă văzuse prima oară, m-am blocat”, a povestit tatăl Deliei, într-un interviu pentru stiridinlume.ro.

Sursa foto: Instgram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre