Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubire ca-n filme. Creatorul unui mare brand internațional va avea un moștenitor român

Iubire ca-n filme. Creatorul unui mare brand internațional va avea un moștenitor român
Unul dintre marii creatori de modă europeni este  recunoscut nu numai pentru hainele și accesoriile sale cu priză la public, dar și pentru relațiile cu femei una și una. A dus în dormitor și românce, iar una îi face un copil. Însă povestea lor e mult mai picantă de atât.

Philipp Plein, creatorul unui mare brand internațional, va avea un moștenitor român. Designerul trăiește o nouă și frumoasă poveste de dragoste cu o româncă cu care a mai fost combinat în trecut, după ce tocmai se despărțise de altă româncă celebră. Ba mai mult, pe lângă acestea două, a mai avut ochi pentru o a treia româncă. Iubire ca-n filme a trăit artistul din industria modei.

Philipp Plein
Philipp Plein și Andreea Sasu au reluat relația, după ce s-au despărțit în 2016 (Instagram)

Philipp Plein, celebru designer de modă german, estecunoscut pentru stilul său extravagant și brandul de lux care îi poartă numele. Născut la 16 februarie 1978, în München, Germania, Plein a început inițial să studieze dreptul înainte de a se îndrepta către lumea modei. Philipp Plein și-a început cariera în design prin crearea de mobilier de lux. Treptat, el și-a extins activitatea către designul de accesorii și ulterior a migrat către designul de îmbrăcăminte.

Celebrul designer de modă Philipp Plein a ajuns, săptămâna asta, în Forbes (Instagram)

În anul 1998, brandul Philipp Plein a fost lansat. Știind cum să răspundă așteptărilor publicului, designerul a propus piese opulente, deseori decorate cu cristale Swarovski și alte detalii strălucitoare. Multe din vedetele autohtone sunt mari fane. Oana Zăvoranu, de exemplu, este una dintre ele, iar în perioada aceasta, când își vinde haine din dressing, oferă inclusiv piese de la Philipp Plein.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Philipp Plein (@philippplein)

Stilul Philipp Plein este caracterizat de o estetică îndrăzneață, extravagantă și provocatoare. Colecțiile sale includ adesea elemente precum cranii, animal print și detalii metalice. Cu priză la public, brandul Philipp Plein a crescut rapid, designerul deschizând cu succes magazine de lux în orașe importante din întreaga lume, cum ar fi New York, Paris, Milano și Hong Kong.

Designerul de modă Philipp Plein va avea un moștenitor român

De-a lungul anilor, Plein a fost asociat cu mai multe femei din industria modei și a divertismentului. Designerul are deja trei copii și îl așteaptă pe al patrulea, cu românca Andreea Sasu. Are numai băieți.

Philipp Plein și Andreea Sasu așteaptă cu nerăbdare să li se nască primul copil. Moștenitorul pe jumătate român va fi al patrulea copil pentru designer (Instagram)

Philipp Plein are un fiu, pe jumătate brazilian, pe nume Romeo Prince Plein, născut în 2013. Mama sa este Fernanda Rigon, o femeie de afaceri din Brazilia. Relația dintre designer și aceasta s-a încheiat la scurt timp după nașterea lui Romeo.

Philipp Plein
Din alte două relații anterioare, designerul Philipp Plein mai are trei fii (Instagram)

În 2017, designerul a avut o relație cu vedeta de reality show americană Morgan Osman. Însă, până acolo, s-a iubit cu Mădălina Ghenea și cu altă româncă. În plus, la un moment dat, designerul ar fi dezvoltat o pasiune pentru Bianca Drăgușanu, pe care a curtat-o intens prin intermediul rețelelor de socializare. Cătălin Botezatu a dezvăluit în acest context că Plein ar fi dorit chiar să se căsătorească cu Bianca Drăgușanu.

De ce l-a părăsit Mădălina Ghenea pe Philipp Plein, după 38 de zile

Relația dintre designer și actrița româncă Mădălina Ghenea a fost una asumată, însă nu a rezistat. Cei doi s-au despărțit în 2016, după o relație „ca o ploaie de vară” care a durat, conform presei mondene, 38 de  zile.

„Din ultima mea relație am plecat pentru că nu voiam să respirăm același aer. Aveam nevoie de muzica mea frumoasă, de teatru și de artiști. E frumos să iubești și să fii îndrăgostit, dar să nu renunți la visurile tale. Am muncit 14 ani pentru ele, departe de casă.

Philipp Plein și Mădălina Ghenea au avut o relație scurtă, dar au pozat împreună pentru promovarea ochelarilor designerului (Instagram)

Din exterior, pare totul ușor, dar nu este ușor să stai departe de casă. Și am mai învățat să spun «Nu». Cred că «Nu»-urile sunt mai importante decât «Da»-urile în viață. Cel mai important pas într-o carieră este să spui «Nu». Să renunți la anumite lucruri care te pot ajuta financiar, pentru proiectele artistice… Am renunțat la bani ca să fac proiecte frumoase. Și în iubire trebuie să știi să spui «Nu». Este cel mai important. Să alegi”, a spus Mădălina Ghenea după despărțire, în vara lui 2016, conform Click!.

Sasu despre Ghenea: „Ea era foarte geloasă pe mine”

Philipp Plein nu a stat să sufere prea mult după frumoasa actriță și s-a aruncat direct în brațele altei românce: Andreea Sasu, actuala mamă a următorului său copil. Cei doi s-au cunoscut în perioada în care designerul se iubea cu foc cu Mădălina Ghenea, după cum a dezvăluit frumoasa din Pașcani, fostă miss. Ea era model angajat pentru brandul designerului. „Eu lucrez pentru el de cam opt luni, l-am cunoscut când încă era cu fosta lui iubită, ei s-au despărțit pentru Mădălina.

Philipp Plein și Andreea Sasu au început, prima dată, relația, în 2016, când românca lucra ca model pentru brandul lui, iar el s-a despărțit de iubită ca să fie cu Mădălina Ghenea (Instagram)

Eu am cunoscut-o pe ea, am stat în showroom, ea era foarte geloasă pe mine. În momentul acela, eu oricum nu aveam nicio treaba cu el, eram logodită în momentul acela, când și el era logodit cu persoana respectivă, chiar dacă întotdeauna a fost ceva între mine și el, eu niciodată nu am vrut mai mult și l-am refuzat mereu pentru că eu eram logodită”, a mărturisit, pentru Spynews, Andreea Sasu, în vara lui 2016, când relația ei cu designerul avea o lună vechime.

Plein și Sasu, o relație atipică: „el s-a mai întors la fosta lui și eu m-am mai întors la fostul meu…”

Și mai interesantă e altă declarație a domnișoarei, pentru aceeași sursă. „Suntem împreună cam de o lună de zile, chiar dacă el s-a mai întors la fosta lui și eu m-am mai întors la fostul meu… Dar pentru că noi doi munceam împreună, ne vedeam și până la urmă am decis să stăm împreună, suntem de neseparat, eu stau cu el, locuiesc cu el, pentru că eu înainte stăteam cu fostul meu iubit, eram logodită. Nu pot să spun de planuri de viitor, ce va fi, va fi.

Andreea Sasu și-a părăsit logodnicul, ca să fie cu Philipp Plein (Instagram)

Ceea ce știu e că suntem foarte bine împreună, chiar dacă nu am pus poze împreună, cum au pus altele cu inimioare… Pentru că e mai bine așa, de ce să facem atâta vâlvă, să punem poze că ne iubim?! Nu, asta știm doar noi doi. El asta și caută, mereu a căutat liniște, să aibă o femeie care să îl înțeleagă, care să nu îl streseze prea tare. Fiind o persoană care muncește foarte mult are nevoie de liniște”, a mai spus Andreea Sasu pentru sursa citată.

După doi copii cu italianca, „Ciao!”. Românca îi mai face unul

Declarațiile erau date în 2016. Anul următor însă, Philipp Plein și-a găsit dragostea în America. Apoi au urmat alte relații. Cu modelul italian Lucia Bartoli povestea a început prin 2019. Relația lor a fost destul de publică, cu multe postări pe rețelele sociale, dar în cele din urmă s-au despărțit, anul trecut, deși femeia, care a devenit între timp antreprenoare, influencer și autoarea unei cărți despre mâncatul intuitiv, era însărcinată cu al doilea fiu al cuplului, care a venit pe lume în toamnă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Sasu (@andreeasasu90)

Philipp Plein are doar fii. Lucia Bartoli i-a dăruit un prim fiu în 2022, botezat Rocket Halo Ocean. Anul trecut a venit pe lume al doilea fiu al cuplului, Rouge Sky Galaxy. Apoi cei doi s-au despărțit.

Lucia a luat distanță pentru a-i face loc Andreei Sasu, care a revenit după șapte ani în viața designerului german și care acum este însărcinată în ultimul trimestru.

Philipp Plein și Andreea Sasu trăiesc viața la maxim (Instagram)

Cei doi așteaptă un fiu, așa cum au dezvăluit în cadrul unei petreceri opulente, în care  invitații au avut de respectat un dress-code aparte. Toți au trebuit să poarte alb, inclusiv viitorii părinți. Pentru a afla sexul copilului, primul moștenitor pe jumătate român, Philipp Plein și Andreea Sasu au apăsat, împreună, maneta unui detonator, precum erau, pe vremuri, cele de explozibil.

Detalii neștiute despre Andreea Sasu, Fostă Miss World România

Andreea Sasu este un model și vedetă pe Instagram, cunoscută pentru colaborările sale cu branduri de modă importante și relația în două etape sa cu designerul de modă Philipp Plein. Născută pe 26 martie 1990 în România, la Pașcani, ea a studiat Economie și Marketing înainte de a se concentra pe modelling. Sasu a participat la numeroase show-uri de modă și concursuri de frumusețe, câștigând titluri precum Miss Val Rendena Trentino 2013 și Miss World România 2014.

În tinerețe, Andreea Sasu a fost Miss Val Rendena Trentino 2013 și Miss World România 2014 (Instagram)

Românca a câștigat notorietate internațională prin relația sa cu Philipp Plein, care a început în jurul anului 2016, însă, atunci, a durat mai puțin de un an. De asemenea, Andreea Sasu a fost implicată în diverse proiecte de modeling pentru branduri prestigioase precum Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana și Philipp Plein.

Andreea Sasu este foaret activă pe rețelele de socializare (Instagram)

Pe lângă cariera de model, Sasu este, de asemenea, pasionată de kickboxing și împărtășește frecvent conținut legat de acest sport pe platformele sale de socializare​.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre