Simona Ionescu / Redactor Șef

La 74 de ani, Petre Roman încearcă o altă culoare. Noul look îl face cu 10 ani mai tânăr

La 74 de ani, Petre Roman încearcă o altă culoare. Noul look îl face cu 10 ani mai tânăr
După Revoluție a fost cel dintâi prim ministru al României democratice. Era așa de iubit încât toate femeile oftau când îi vedeau poza. Gospodinele au inventat până și o prăjitură cu numele lui. Cu părul negru ca pana corbului, Petre Roman era arhetipul bărbatului „bine”.

Ajuns la 74 de ani, Petre Roman încearcă o altă culoare. Noul look îl face cu 10 ani mai tânăr. Fostul premier și-a etalat noua culoare capilară vineri seara, la Realitatea Plus, unde a intrat în dezbatere la emisiunea „Culisele puterii”. Toată lumea a putut vedea cât de bine îi stă.

Pe 22 iulie 2020, Petre Roman a împlinit frumoasa vârstă de 74 de ani și puțin peste 11 ani de la căsătoria cu Silvia Chifiriuc (48 de ani).  Cei doi au împreună un fiu, Petruș, care are deja 10 ani și seamănă leit cu tatăl său, căruia îi poartă și prenumele.

În ultimii ani românii au observat că fostul prim premier, căruia i s-a grizonat părul, a decis să nu lase evidente semnele trecerii inevitabile a timpului peste el. Unii chiar l-au acuzat că ține cu tot dinadinsul să arate tânăr, vopsindu-și părul. La început, Petre Roman a optat pentru culoarea neagră. se voia brunet, „pana corbului” așa cum era în tinerețe. Petre Roman a declarat pentru Antena Stars care este secretul său pentru aerul tineresc. Acesta a mărturisit că e dependent de munți.

Fostul premier obișnuiește să facă câte o ascensiune fie la Bran, fie la Sinaia, fie la Bușteni sau Predeal, ori de câte ori are posibilitatea. „Greutatea pe care o am acum este egală cu cea de la 25 de ani, când eram și sportiv performant. Ca să-ți menții greutatea trebuie să fii atent la cât mănânci. Și Silvia este iubitoare de munte, am convins-o și pe ea. După care a devenit și ea o pasionată de urcat pe munte”, a mai spus fostul premier.

La 74 de ani, Petre Roman încearcă o altă culoare

În ultima perioadă însă, se pare că Petre Roman a decis să renunțe la ideea de a fi brunet sau castaniu. A simțit că are nevoie de o schimbare de stil. Nu a renunțat însă la ideea de a-și vopsi părul. Bărbat cochet și cu suflet tânăr, acesta a apărut cu părul mai degrabă șaten.

Până vineri. Când, la televizor, într-o emisiune cu maximă audiență, s-a prezentat mai degrabă blond.

Kim Kardashian, sfaturi de divorț de la mama sa. Ce i-a zis Kris Jenner

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre