Simona Ionescu / Redactor Șef

Manelistul cu peste 200 de mașini. Cu ultima cumpărată rupe gura târgului și șoselele

Manelistul cu peste 200 de mașini. Cu ultima cumpărată rupe gura târgului și șoselele
Ultima melodie a Loredanei Groza a făcut valuri și a intrat direct în trending. Nici nu avea cum  altfel, având în vedere că apare și cântă alături de „crema cremelor” maneliștilor români. Unii sunt celebri deja, alții abia acum încep să se îmbogățească și le prinde bine așa o promovare.

Așa a ieșit la iveală manelistul cu peste 200 de mașini. La câteva zile de la lansarea celebrului videoclip în care cântă, alături de mai mulţi manelişti, cu Loredana Groza, acesta și-a etalat noua achiziție. Rupe cu ea gura târgului și șoselele.

Adi de la Vâlcea şi-a schimbat maşina. Avea un Corvette, iar acum şi-a cumpărat un Land Rover Defender. Artistul a făcut anunţul pe canalul său de YouTube. „Am o veste astăzi… nu ştiu dacă e bună, dacă e rea. Pentru mine e bună. Am vândut Corvette-ul şi ce maşină credeţi că mi-am luat? Trebuie să avem şi noi un viciu, iar al meu este maşinile”, a relatat manelistul pe canalul său YouTube.

Viciu. Manelistul cu peste 200 de mașini

„Am avut peste 200 de maşini, fără exagerare şi fără să fiu samsar de maşini. Corvette mi-a plăcut foarte mult, dovadă că am avut cinci şi o să-mi mai iau. Acum mi-am luat noul Land Rover Defender, 2020, First Edition.

Manelistul cu peste 200 de mașini. Cu ultima cumpărată rupe gura târgului și șoselele

Cei care ştiţi despre Defender, ştiţi modelele care au fost… nişte cutii, pur şi simplu ARO. Uitaţi-vă la asta ce au putut să-i facă. Alea erau făcute de oameni şi asta sigur e făcută de un extraterestru”, a spus Adi de la Vâlcea.

Un Land Rover Defender producţie 2020 se vinde pe site-urile de specialitate cu preţuri care se învârt în jurul sumei de 65.000 de euro. Adi de la Vâlcea nu l-a cumpărat de nou. Mașina are deja 12.000 de kilometri rulați și, după cum se vede în clip a fost „atinsă” pe portiera șoferului. Manelistul s-a lăudat și cu dotările și „accesorizările” mai abitir ca un dealer auto. Spune că nu e „samsar” de mașini.

Cu siguranță însă că nu a renunțat la mașinile sport. A avut mai multe modele Corvette. ” O să mai îmi iau. Când o să îmi se facă iar dor de un Corvette, o să mai îmi iau”, a mai declarat manelistul.

Sursa foto: YouTube

Horoscop Minerva – 28 aprilie. La granița României probleme care pot declanșa un conflict diplomatic

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre