Simona Ionescu / Redactor Șef

Milionara noră a Victoriei Bechkam a primit un cadou uluitor de la soțul ei. Valoarea e inestimabliă

Milionara noră a Victoriei Bechkam a primit un cadou uluitor de la soțul ei. Valoarea e inestimabliă
Brooklyn Beckham a dezvăluit încă un tatuaj în onoarea soției sale, Nicola Peltz, în timp ce a apărut miercuri în emisiunea The Jennifer Hudson Show.

Fiul în vârstă de 24 de ani al fotbalistului David Beckham și al fostei Spice Girl Victoria Beckham și-a dat jos puloverul pentru a-și arăta cel mai recent tatuaj de pe braț – un portret mare al Nicolei, soția sa în vârstă de 28 de ani.

Brooklyn beckham și-a tatuat chipul soției pe braț

Bucătarul aspirant a dezvăluit, de asemenea, că are „între 80 și 100” de tatuaje în total, multe dintre acestea fiind omagii aduse Nicolei. Brooklyn Beckham a continuat arătând că, imediat sub chipul actriței, are tatuate versurile cântecului pe care cuplul a mers la altar, în luna aprilie a anului trecut. Brooklyn a marcat povestea de dragoste a cuplului prin numeroase tatuaje, inclusiv numele ei de familie tatuat pe pieptul lui.

Și-a tatuat și jurământul din fața altarului

În luna mai a anului trecut, el și-a făcut încă un tatuaj în semn de omagiu pentru soția sa, scris cu litere cursive negre – arătând jurămintele de căsătorie pe care le-a împărtășit la nunta lor din aprilie. În tatuaj scrie: „Nicola, când ai mers la altar, mi-ai tăiat respirația, ești atât de frumoasă în seara asta și întotdeauna. Lasă-mă să încep prin a spune că nu pot descrie în cuvinte dragostea mea pentru tine, doar privindu-te îmi văd viitorul și mi se pare un vis. Tu ești lumea mea și continui să mă îndrăgostesc de tine în fiecare zi.

Faptul că te-am avut în viața mea este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, deoarece m-ai făcut să devin bărbatul care sunt astăzi. Am așteptat cu nerăbdare această zi de atât de mult timp, pentru că astăzi este ziua în care mă voi căsători cu tine, iubita mea pentru totdeauna, dragostea mea și cea mai bună prietenă a mea, Nicola – astăzi devii partenera mea, cealaltă jumătate a mea – și familia mea și din acest motiv sunt cel mai norocos bărbat din lume pentru că pot să-mi petrec restul vieții alături de tine.

Brooklyn beckham și Nicola Peltz s-au căsătorit anul trecut, în aprilie

Promit să fiu cel mai bun partener, cel mai bun soț și bărbat și să am mereu grijă de tine, să te fac să râzi, să te simți în siguranță și, mai ales, iubită. Abia aștept să ne trăim visele împreună și să avem mulți copii și să fim ai tăi pentru totdeauna, pentru că tu ești a mea pentru totdeauna”.

De asemenea, el mai are un tatuaj în care scrie „married”, pe care l-a prezentat lumii în luna august. Celelalte tatuaje ale lui Brooklyn, în semn de omagiu pentru soția sa, includ o scrisoare de dragoste pe care a scris-o dar și mesajul „Viața mea, dragostea mea, adevărul meu, respirația mea, rațiunea mea, frumusețea mea, prețioasa mea”, mai arată Daily Mail.

De ce fiul Victoriei Beckham a preluat și numele de familie al soției

În altă parte a interviului, Brooklyn a împărtășit că a preluat, oficial, numele de familie al Nicolei, la căsătorie, pentru a-i „onora” familia. „A fost ideea mea, pentru că am vrut să onorez și numele de familie al familiei ei și, știi, m-am gândit că atunci când vom avea copii cred că va fi atât de drăguț să avem mici Peltz-Beckham care să umble pe aici”, a declarat el.

Nicola Peltz este friguroasă în casă

„Vreau atâția copii câți vrea soția mea. Vreau mulți, dar evident că depinde de ea”, a mai spus fiul Victoriei Beckham. Broockyn și Nicola au un an de căsătorit, și se mai ceartă. Motivul este incredibil: cei se ceartă pentru temperatură, deoarece Nicolei îi place să fie foarte cald în casă.

Sursa foto: Daily Mail, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre