Simona Ionescu / Redactor Șef

O întrebare pusă de 24 de ani: Era prințesa Diana însărcinată cu Dodi Al-Fayed? Cineva face lumină

O întrebare pusă de 24 de ani: Era prințesa Diana însărcinată cu Dodi Al-Fayed?  Cineva face lumină
Prințesa Diana a fost printre cei mai iubiți membri ai familiei regale. După moartea sa, o mulțime de întrebări au rămas fără răspuns și continuă să persiste și astăzi. Printre altele, era prințesa Diana însărcinată cu Dodi Al-Fayed? Fostul ei profesor de voce a dezvăluit totul.

Prințesa Diana a fost extrem de iubită de public. În spatele imaginii de mamă perfectă și soție în suferință s-a aflat însă o femeie în carne și oase, un om supus greșelii care și-a dorit, la fel ca mulți alții, puțină dragoste și fericire. A găsit-o pentru scurt timp, în brațele bărbatului lângă care avea să-și trăiască și ultimele clipe de viață. Dilemele privind moartea ei sunt multe, iar una dintre ele persistă și azi. Era prințesa Diana însărcinată cu Dodi Al-Fayed? 

La această întrebare, dar și la multe altele, a răspuns Stewart Pearce, fostul antrenor al vocii și prezenței prințesei și autor al cărții Diana: Vocea schimbării. În această nouă carte, ce urmează să ajungă în librării în curând, Pearce face lumină în viața personală a prințesei, care a fost atât de discutată. 

Regina Elisabeta n-a știut să o asculte pe Diana 

Conform cărții, Diana era apropiată la început de regina Elisabeta și îi povestea prin ce trece, însă suverana nu a avut o soluție și nu a știut să gestioneze situația. „Diana era foarte deschisă [cu regina Elisabeta] și transparentă cu privire la provocările pe care le întâmpina în legătură cu bulimia, în raport cu distanțarea socială pe care o experimenta față de Charles și informațiile aparente pe care le primea că el era având o aventură cu o altă femeie” 

Cu toate acestea, Stewart a explicat că regina „nu știa cum să facă față, așa că pur și simplu a devenit foarte liniștită”. Aparent, lipsa de sprijin emoțional a lăsat-o pe Diana să caute ceva care să-i susțină stilul de viață „senzualist”, așa cum îl numea Stewart. Dodi a ajuns să fie exact asta. 

Cum a cucerit-o Dodi pe Diana 

Cartea dezvăluie faptul că Dodi și Diana se cunoșteau de ani buni, înainte să înceapă o relație, căci se întâlneau mereu în diverse cercuri londoneze la evenimente. Când au apărut știri despre călătoria lor din iulie 1997 în sudul Franței, lumea a fost șocată să afle că cei doi erau mai mult decât prieteni. 

„L-am cunoscut pe Dodi și am fost într-adevăr legat de el, pentru că era un bărbat atât de dulce, amabil, plăcut și avea o formă de sex-appeal”, a explicat autorul. „Diana i-a răspuns pentru că făcea dragoste frumos. Se simțea nevoită, fiind senzualistă, spera să simtă căldura de a face dragoste și el era persoana care a apărut”. 

Răspunsul unei dileme. Era Diana însărcinată cu Dodi? 

Diana însărcinată cu Dodi

Pearce a dezvăluit și răspunsul la întrebarea care bântuie și acum, la 24 de ani de la moartea Diana. S-a speculat încă de pe atunci că prințesa era însărcinată cu Dodi la momentul accidentului tragic din Paris, în care și-au pierdut viața amândoi. 

„Deci, erau îndrăgostiți? Cred că Dodi era probabil mai îndrăgostit de Diana decât Diana era îndrăgostită de Dodi. Era însărcinată? Nu. Se distrau? Absolut. Până la ultimele ore din Paris unde presiunea a devenit atât de acut încât s-au făcut alegeri neobișnuite care au dus la tragedia catastrofei”, a mai spus Pearce. 

Care este explicația locului în care a murit Diana 

Stewart a împărtășit, de asemenea, câteva gânduri despre moartea Dianei, precum și despre semnificațiile simbolice pe care le atribuie locației ei și accidentul auto mortal al lui Dodi. „Tunelul, Pont de l’Alma, înseamnă„ Podul Sufletelor ”, iar în epoca romană acel sit era locul Templului Dianei”, a spus el, trasând imediat o legătură. „Ori de câte ori s-au certat, aruncau mănușa în jos și spuneau:„ Hai un duel. „Duelul avea loc în fața Templului Dianei, deoarece credeau că acesta era un portal către Cer, un „Pod al Sufletelor”, a încheiat autorul cărții. Acesta a mai spus că Diana și-ar fi dat acordul pentru publicarea unei cărți, însă condiția ei ar fi fost ca ambii ei copii să fie căsătoriți în acel moment. 

Foto: Facebook

Copiii de altădată. Loredana și Antonia. Fotografii inedite

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre