Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună

Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună
S-au despărțit de trei luni, în fața notarului, iar de atunci au fost puține momentele în care Marius Elisei a fost alături de Oana Roaman. În februarie, când l-a invitat în Egipt, de ziua ei, a refuzat. Se pare însă că, în ultima vreme, bărbatul a reconsiderat toată situația.

Zilele trecute s-a vorbit mult despre faptul că Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, ar fi în depresie, după separare. Oana a declarat că probabil suferă de dorul lor. S-au despărțit deja de trei luni. După care prezența bărbatului în viața Oanei a fost destul de redusă. În acest weekend vedeta a ajuns să fie luată prin surprindere de cel care i-a fost alături mulți ani.

Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună

Fiica fostului premier al României a dezvăluit ce s-a întâmplat în ultimele zile. Fanii Oanei Roman au fost încântați să vadă că, după aproape trei luni de când au semnat actele de divorț, vedeta și fostul ei soț au lăsat deoparte problemele de acasă. Zilele acestea, fiica lui Petre Roman a postat în fiecare zi, la InstaStory, imagini în care apare alături de Marius. Împreună cu fiica lor, Isabela, cei doi foști soți s-au bucurat de o minivacanță de lux. Au avut parte de masaj și piscină exterioară încălzită.

În februarie, Marius o evita pe Oana

Vacanța în trei a fost o surpriză plăcută pentru Oana Roman. La începutul primăverii, ea l-a invitat pe fostul soț într-o vacanță în Egipt, însă fusese refuzată. În aceeași perioadă, Oana susținea că Marius făcea tot posibilul să o evite. Și spunea că ar avea o nouă iubită.

„Am fost în februarie în Egipt, mi-a plăcut mult acolo. E ziua mea pe 13 aprilie, fac 45 de ani. Cu nebunia asta cu COVID-ul nu pot să fac nimic, petrecere. Așa că am zis să plec o săptămână în vacanță. Isa și-a dorit ca Marius să meargă cu noi în vacanță. Data trecută când am mers amândouă în vacanță, Isa l-a sunat că vrea ca data viitoare să vină și el cu noi. L-am sunat acum să vină cu noi că vrea Isa. A zis: nu vin. Nu e scump, e până în 500 de euro, sigur și-ar permite, la 5 stele, e un lux incredibil.

Și aseară a fost la noi s-o ia pe Isa la el. I-am zis iar să vină și m-a refuzat. L-am întrebat: ai pe cineva? Isa mi-a zis că ai avea mai multe. Și el mi-a zis: „Nu, am decât una singură”!”, a spus Oana Roman, la emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars.

Surpriza lui Marius pentru Oana

„Am petrecut weekendul într-un hotel în care îmi doream demult să vin. Am venit în calitate de client cu o rezervare făcută prin agenție! Practic a fost ideea lui Marius să petrecem un weekend cu Isa și el a ales hotelul, eu am aflat unde vom sta doar când am ajuns în fața hotelului. Mi-a plăcut. O să fac un review pe story cu impresiile despre hotel”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Sâmbătă seara, Marius Elisei a postat un InstaStory, în care i-a dat tag și Oanei. Cei doi apar la un restaurant, ciocnind un pahar de vin. Fotografia a fost postată apoi și de fiica lui Petre Roman, pe pagina sa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

Sursa foto: Instagram

Teste pentru depistarea Covid-19 gratuite pentru toți românii

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre