Simona Ionescu / Redactor Șef

Pepe și Raluca împreună. Mesajul artistului: „Doamne, ajută-ne să învățăm să iertăm

Pepe și Raluca împreună. Mesajul artistului: „Doamne, ajută-ne să învățăm să iertăm
Paștele a pus la grea încercare cuplurile recent separate din showbiz. Părinții care și-au spus adio au trebuit să ia decizii grele. De dragul copiilor se văd cu foștii și își lasă noii parteneri de izbeliște? E una din variante.

Poate v-ați întrebat și voi cu cine a ciocnit ouăle Pepe de sărbători după ce s-a despărțit de Raluca. Și ei au spus că de dragul celor două fetițe vor păstra relații civilizate. La fel s-au despărțit și Oana Roman de Marius Elisei.

Pepe și Raluca Pascu și-au spus adio după o căsnicie de opt ani. Cei doi au semnat actele de divorț în urmă cu două luni. Pentru binele și fericirea fiicelor lor, cei doi foști soți au petrecut Paștele împreună, în sânul familiei. Se pare că Pepe și Raluca au rămas prieteni buni după ce și-au încheiat căsnicia.  Raluca și Pepe s-au afișat alături de Rosa și de Maria în ipostaze emoționante.

Pepe și Raluca împreună

Amintim că în urmă cu câteva zile, Raluca a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars în care a vorbit despre despărțirea de tatăl fiicelor sale, dar mai ales, despre rolul de părinte al lui Pepe. Bruneta a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului său soț. Pepe este ”un om extrem de deștept, de matur și de inteligent”, a spus Raluca.

Mama celor două fetițe a povestit dispare relația fostului soț cu fiicele lor. „Le iubește, le face toate plăcerile, este pentru ele acolo oricând, oricum, nici nu se pune în discuție altceva. Nici nu vreau să îl laud, eu spun doar care sunt faptele. Este un părinte bun. Eu consider că el este un om extrem de deștept, de matur și de inteligent care să nu permită vreunei persoane să aibă un comportament deranjant pentru fetițe, nici nu se pune în discuție”, a mai spus Raluca.

Fosta soție a lui Pepe a vorbit și despre cum își va reface viața. „O relație nouă va veni în timp, probabil, doar nu o să rămân singură la 30 de ani o viață întreagă. Dar nu mă gândesc la asta acum”, a declarat fosta parteneră de viață a lui Pepe.

Gândurile lui Pepe: „Doamne, ajută-ne să învățăm să iertăm”

Raluca a vorbit și despre cum s-a ajuns la divorț. „Au fost ani întregi în care am încercat amândoi. Nu a fost să fie. Este cel mai bine să nu te mai uiți înapoi. Doar să înveți din ce a fost, să nu mai repeți greșeli, asta clar. Dacă ai învățat, atunci da, poți merge înainte și poți progresa. Dacă n-ai învățat și stai să te uiți tot timpul în trecut și stai să te gândești ce-ar fi fost dacă, atunci n-ai făcut nimic. (…)

Nu m-aș fi gândit niciodată în viața mea că o să ajung să divorțăm, dar consider că e mai bine să fim fericiți. Cred că e mult mai bine așa. Au fost ani de zile în care am făcut noi tot ce am putut împreună să reușim să fie bine”, a declarat Raluca Pastramă.

Dacă Raluca nu neagă posibilitatea unei noi relații, Pepe recunoaște și el că e asaltat de admiratoare, dar nu îl interesează. el vrea altceva și o spune răspicat, cu subiect și predicat în ultima sa piesă: „Doamne, ajută-ne să învățăm să iertăm”.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 3 mai. Aveți grijă și păziți-vă bunurile!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre