Simona Ionescu / Redactor Șef

Prinții Harry și William, împăcare de Crăciun. A contribuit și Meghan Markle

Prinții Harry și William, împăcare de Crăciun. A contribuit și Meghan Markle
Sărbătorile au de obicei un dar aparte de a face oamenii să fie mai apropiați, iar acest lucru se pare că este valabil și pentru partea mai tânără a familiei regale britanice, unde se întrevăd speranțele unui armistițiu.

Multe s-au spus despre relația celor doi prinți, William și Harry, după ce cel din urmă s-a căsătorit cu Meghan Markle. S-a vehiculat că cei doi s-ar fi certat din cauza celor două soții care nu s-ar fi înțeles și fiecare dintre prinți a ținut partea consoartei. 

După ce Ducii de Susex au renunțat la drepturile, dar și îndatoririle regale, relația celor doi frați s-a răcit și mai tare, odată cu mutarea lui Harry și a lui Meghan peste ocean. Mai mult decât atât, se pare că ducii de Cambridge nu au fost de acord cu deciziile luate de tinerii însurăței și astfel lucrurile nu au stat prea bine între cele două familii. 

S-au împăcat de Crăciun 

Recent însă, un biograf al Casei Regale pe nume Andrew Morton a venit cu vești bune în ceea ce privește relația dintre Harry și William, care se pare că s-ar fi împăcat cu ocazia sărbătorilor. Astfel, Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, și Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, au trimis cadouri prințului William, în vârstă de 38 de ani, și familiei sale, după o excursie la cumpărături într-un butic exclusivist de lângă Santa Barbara, a informat The Sun. Meghan Markle ar fi adăugat o notă personală folosindu-și abilitățile de caligrafie pentru a scrie mesaje nepoatei și nepoților lui Harry – prințul George, șapte ani, prințesa Charlotte, cinci ani și prințul Louis, doi ani. 

Biograful regal Andrew Morton, care a scris ”Diana: Povestea ei adevărată”, a susținut: „Harry le-a trimis cadouri lui William și Kate, iar caligrafia a fost făcută de Meghan”. El a adăugat că ducele și ducesa de Cambridge, ambii în vârstă de 38 de ani, au trimis un cadou și prințului Harry, Meghan și fiului lor de 17 luni, Archie. Se pare chiar că Harry plănuiește să vorbească cu tatăl și fratele său de Crăciun, conform lui Morton. Reprezentanții Palatului Kensington au refuzat să comenteze afirmațiile biografului. 

Scandal mare la „Bravo, ai stil!”. Botezatu, acuzat de șmecherii de Cristina Șișcanu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre