Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Bădulescu, dialog spumos la EVZ Tv: ”O să fiu un băboi nebun”

Raluca Bădulescu, dialog spumos la EVZ Tv: ”O să fiu un băboi nebun”
Raluca Bădulescu avut o discuție sinceră la evz.ro despre pasiunea pentru haine și bijuterii. Aceasta a recunoscut că are mania adunatului de lucruri.

Raluca Bădulescu este cunoscută publicului larg din postura de jurat la emisiunea ”Bravo ai stil”. De asemenea, vedeta are și o pasiune evidentă pentru haine, bijuterii și accesorii, toate frumoase și scumpe. Recunoaște însă că are mania adunatului de lucruri. Într-o discutie sinceră despre această pasiune, Raluca Bădulescu a povestit tot despre începutul pasiunii pentru modă. 

Interesul pentru modă, pentru lucrurile frumoase și strălucitoare l-a avut încă din copilărie. Raluca Bădulescu se bucura de fiecare creion chinezesc, șiret fosforecent sau gumă de șters parfumată.

”Eu când aveam șireturi din acelea fosforecente… Păi când mă duceam la liceu și aveam șireturi fosforecente, la pantofi sport (că acum se zice pantofi sport, nu se mai zice adidași)…. Vai de viața mea… Și tot ce apărea în acele vremuri: casete video…Până și rechizitele. Penare mișto, pixuri mișto… Erai Dumnezeu pe pământ. Erai Dumnezeu la școală. Aveai gumă de șters parfumată… Nu știu cine ne înțelege din cei cu care vorbim acum. Dar ne amintim cu plăcere de vremurile alea.

Raluca Bădulescu, discuție sinceră despre pasiunea pentru modă: ”O să fiu un băboi nebun”

Mâncam ciocolățele din acelea chinezești, în folie aurie, le mai ții minte? Dar nu le mâncai în fiecare zi. Sau banane de alea de se puneau la uscat, pe dulap. Unele nu se coceau, atât erau de verzi. Dar erau bune și așa. Dar nu mâncai așa, la plăcere. Erau alte vremuri”, a povestit Raluca Bădulescu.

Jurata a mărturisit că e conștientă de cum vor sta lucrurile la bătrânețe. ”Am mania adunatului de lucruri. Sunt dementă. Se cheamă într-un fel boala asta, are o denumire clinică…Dar tot un băboi nebun, cu ruj dat peste contur, cu șapte intervenții de alea de o să ajung cu o față din aia mirată tot timpul, o să ajung”,  a declarat Raluca Bădulescu în emisiunea „Dosare de presă”, la EvZ TV. 

Adoră bănurile, dar militează pentru drepturile animalelor 

Raluca Bădulescu e, de asemenea, un adevărat paradox, după cum ea mărturisește. Spune că adoră bănurile, dar militează pentru drepturile animalelor. ”Dar am mania să am multe haine, să am eu blană, să am eu 70 de poșete, 70 de seturi de bijuterii etc. Am și damblaua cu câinii și pisicile, pe de altă parte. Lucru care se cam bate cap în cap. Pentru că eu militez pentru căței adoptați. Există câteva asociații pentru care donez, pentru care mă lupt. Și, pe de cealaltă parte, hăț, mai trântesc un linx pe mine. Sau mai bag și o friptură. Ar trebui să fiu „true” (adevărată, n.e.) în demersul ăsta până la capăt.

Eu vin acasă, mulțumită puțin, cu o blană nouă. Mă așteaptă acasă cățeii și pisicile, toate sunt adoptate, găsite la bloc, salvate. Și, de fiecare dată, mi se pare că blana aia seamănă cu ei”, a încheiat vedeta.

Chifle cu mere, un mic dejun aromat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre