Simona Ionescu / Redactor Șef

Secretele din spatele obsesiei pe care Meghan o are pentru părul ei

Secretele din spatele obsesiei pe care Meghan o are pentru părul ei
Meghan Markle i-a spus odată unui consilier de afaceri că are „picioare lungi cât o milă” și că vrea să le arate cât mai bine din punct de vedere... comercial. Dar părul este pentru soția lui Harry „gloria ei supremă”.

Nu contează zâmbetul alb-american și simțul vestimentar atent, părul lui Meghan Markle este cel care ar putea fi descris ca fiind „gloria ei supremă”.

Noul stil al ducesei se datorează unui „amestec de nuanțe roșii și aurii”

Kadi Lee, coafeza lui Meghan, expertă în culori, a dezvăluit pe Instagram că noul stil al ducesei „se datorează unui amestec de nuanțe roșii și aurii” și „o strălucire intensă, realizată cu produse de ultimă generație”. Dacă părul lui Meghan a fost o obsesie de-o viață, așa cum este pentru multe femei, există un „secret” care până acum nu a fost aflat de nimeni.

„Când voia să își îndrepte părul, îi lua ore întregi înainte de a pleca la școală”

Tatăl ei, Thomas Markle, se trezea uneori la cinci dimineața pentru a-și ajuta tânăra fiică să-și netezească părul cu un fier de călcat pentru a se asigura că arată exact așa cum își dorea. „Când voia să își îndrepte părul, îi lua ore întregi înainte de a pleca la școală. Dar era ceva ce făceam de bunăvoie”, și-a amintit acesta.

Meghan, îndrăgostită de părul său. Sursă foto: Daily mail

De la premiat cu Emmy la Hollywood la stilist amator pentru propria fiică

Tom, în vârstă de 79 de ani, și-a câștigat cândva existența ca regizor de lumini premiat cu Emmy la Hollywood, dar s-a reorientat către meseria de stilist amator când Meghan a venit să locuiască cu el în urma destrămării căsătoriei acestuia.

Ducesa nu a mai vorbit cu tatăl ei de când acesta a suferit două atacuri de cord, în ajunul nunții sale din 2018 cu prințul Harry și nu a putut să o conducă la altar.

„Nimeni nu ne-a primit pentru că eram un bărbat alb cu un copil de rasă mixtă”

Tom spune că a fost șocat să afle că părul fiicei sale a expus-o pe Meghan la rasism la o vârstă fragedă. În timpul unei vacanțe, tatăl și fiica traversau cu mașina Statele Unite, de la casa lor din Los Angeles până în Florida, când s-au oprit în zona rurală din Texas și au încercat să găsească un salon pentru a spăla și îndrepta părul natural, creț, al lui Meghan. „Am încercat mai multe, dar nimeni nu ne-a primit pentru că eram un bărbat alb cu un copil de rasă mixtă”, a spus el.

Meghan Markle, micuță, în brațele tatălui său

 

„Textura părului meu este des ondulată”

Tom își amintește cum Meghan i-a studiat pe profesioniștii care lucrau la emisiuni americane de succes, inclusiv General Hospital și Married with Children și a învățat de la ei. Atunci când a reușit să se impună ca actriță, cel mai faimos rol fiind „fata cu valiza” din emisiunea Deal Or No Deal, Meghan a adoptat aspectul lucios recunoscut astăzi, folosind tratamente specializate pentru a netezi și întări părul împotriva deteriorării.

După cum a explicat ea în 2011, este vorba de o cantitate destul de mare de muncă – și de cheltuieli. „Mama mea este de culoare, iar tatăl meu este olandez și irlandez, așa că textura părului meu este dens ondulată. De câțiva ani îmi fac coafuri braziliene”, a dezvăluit Meghan.

Un blow-out brazilian este un tratament de întărire semipermanent care folosește keratina (o proteină cheie în păr și unghii) pentru a pătrunde în cuticulele părului și a netezi firul de păr. Rezultatele durează până la patru luni, dar unele saloane din Los Angeles cer mai mult de 400 de lire sterline (500 de dolari) pe tratament.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre