Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Berecleanu, prima confirmare: a semnat, va fi concurentă!

Andreea Berecleanu, prima confirmare: a semnat, va fi concurentă!
S-a retras de la pupitrul știrilor de la Antena 1, fără să ne spună de ce. Iată că nu a rezistat prea mult departe de televiziune și explică de ce.

După o carieră de 27 de ani la pupitrul știrilor, nu a rezistat prea mult ”pe bară”. A ales o altă televiziune care o apreciază și care e în reorganizare după schimbarea patronului.

Andreea Berecleanu (45 de ani) se întoarce la pupitrul știrilor de la Prima TV. Informația apăruse „pe surse”, dar acum a reacționat și vedeta și a confirmat noul job. Andreea se alătură echipei postului  unde va prezenta Focus, principalul jurnal al zilei.

Andreea Berecleanu își anunță revenirea pe ecrane la Prima TV

Postarea ei de pe rețeaua de socializare explică totul.

„Fiecare pas pe care l-am facut in cariera mea s-a transformat intr-o reinventare, nu doar in capacitatea de a lucra perfect intr-o noua echipa. Pentru ca in fiecare statie tv am lasat o amprenta de neuitat a personalitatii mele. Iar asta se intampla atunci cand daruiesti, cand ai pasiune, idei, forta, imaginatie. Iata ca dupa doar 8 luni de cand sunt jurnalist pe toate planurile comunicarii, dar mai putin pe micul ecran, am fost incantata de planurile realiste si profesioniste ale celor care conduc acum Prima Tv. Practic, va fi un reviriment al postului pe care il merita si o revenire la succesul din anul 1997, atunci cand s-a lansat. E adevarat, nu am ramas indiferenta nici la dorinta publicului de a ma revedea la tv, exprimata in tot acest rastimp, fara incetare. Va multumesc pentru toate mesajele minunate! Va astept de luni pana joi, la ora 18, la Focus, principala editie informativa a zilei. Cu dragoste, a voastra, Andreea ❤️

Weekendul este rezervat colegei Roxana Hulpe

Vedeta de televiziune va prezenta Focus 18 în timpul săptămânii, în timp ce în weekend, gazda Focus va fi Roxana Hulpe, venită de la Pro TV.

Mutarea Andreei Berecleanu la Prima TV vine la aproximativ nouă luni de la despărțirea știristei de Antena 1. Vedeta părăsit postul Intact după 17 ani de colaborare, timp în care a prezentat de la Observatorul nopții, la cel din prime-time, de la ora 19.00 (în ultimii 10 ani). Ea a fost înlocuită de Sandra Stoicescu. Acum va face concurență pe Știri postului de la care a plecat. Nu chiar direct, fiindcă Jurnalul de la Prima începe la ora 18.00, iar la Antena 1 el se difuzează de la ora 19.00.

Trecerea Andreei Berecleanu la Prima TV vine în contextul unui val de schimbări prin care trece postul TV. Stația a trecut, recent, la Clever Media, companie deținută de Adrian Tomșa.

 


Femeia din spatele lui Joe Biden a vrut carieră în modă. O va surclasa pe Michelle Obama sau Melanie Trump? 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre