Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluiri de ultimă oră despre starea lui Florin Salam. Nu a mai fost văzut de foarte mult timp

Dezvăluiri de ultimă oră despre starea lui Florin Salam. Nu a mai fost văzut de foarte mult timp
Cel mai îndrăgit manelist din România, Florin Salam, a trecut prin momente cumplite, în urmă cu câteva luni, când a avut probleme mari de sănătate. De ceva timp, artistul a dispărut iar, ba chiar și-a îngrijorat și familia.

Florin Salam nu a mai apărut în ultima perioadă nici la televiziuni și rar a fost văzut și la petreceri. S-a bănuit că are iar probleme cu sănătatea.

Florin Salam este grav bolnav. Ce se întâmplă cu artistul

De ceva vreme toată lumea s-a întrebat care este motivul pentru care Florin Salam nu a mai fost văzut pe la evenimente, n-a mai avut niciun concert. Cât privește interviurile de la televiziuni, nici nu se pune problema. Se repeta situația din toamnă, când manelistul a dispărut la fel. Atunci, în urmă cu trei lui, în septembrie, Dan Bursuc a dat vestea. Acesta a spus că Florin Salam are probleme de sănătate.

„Tot ce știu e că nu e bine deloc”

Chiar dacă a fost destul de evaziv în declarații, Dan Bursuc a recunoscut că unul dintre cei mai îndrăgiți lăutari ai tuturor timpurilor,  Florin Salam, nu este bine. ”Nu sunt nici în măsură, nici în starea necesară de a vorbi despre asta, vă rog să mă credeți. Tot ce știu e că nu e bine deloc!”, a afirmat impresarul maneliștilor. Nimeni, însă, nu a spus de ce suferă Salam.

Fiica lui Florin Salam a venit cu vești

Acum situația s-a repetat. Artistul nu a mai cântat la evenimente, nu a mai avut concerte și nu a mai fost foarte activ pe rețelele de socializare. Betty Stoian, fata lui Florin Salam, a povestit de ce s-a retras tatăl său.

„Tata e foarte bine acum! Spuneți asta tuturor, am cel mai grozav tată din lume și sunt bucuroasă să vă spun că a trecut peste lucrurile mai sensibile. Tata muncește de foarte mult timp, aproape non-stop. Așa că pur și simplu a avut nevoie de o pauză ceva mai lungă.

Nu știu cât de lungă a fost, fiindcă tata a decis când, cât și unde s-a odihnit. Sigur că a fost și o pauză vocală, fiindcă avea nevoie și de așa ceva, nu doar de odihna trupului. Plus că s-au adăugat și alte momente din viața sa, care pot apărea în viața oricui. Cine nu a resimțit în ultima vreme nevoia de a se odihni?

Sau un anume grad de saturare, chiar, și a decis că e mai bine pentru el să întrerupă, pentru o vreme, ceea ce obișnuia sau ce era obișnuit să facă aproape zilnic? Asta s-a întâmplat și în cazul tatălui meu! Însă totul e bine, de o bună perioadă de vreme! Tata a revenit în studiouri, a înregistrat piese noi, are iar drag de muzică. Și ceea ce se va întâmpla sigur e că tata va cânta de sărbători, cred că și de Crăciun, și de Revelion. Nu știu exact unde, dar cântă sigur!”, a mai spus tânăra artistă”, a declarat Betty Stoian pentru Playtech.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre