Simona Ionescu / Redactor Șef

Bârfoteca. S-a aruncat bomba: Cristina Spătar are o relație de șase luni cu un bărbat însurat?

Bârfoteca. S-a aruncat bomba: Cristina Spătar are o relație de șase luni cu un bărbat însurat?
Dezvăluiri uluitoare au apărut acum despre bărbatul misterios cu care a fost prinsă Cristina Spătar. Cine este și cu se ocupă.

A fost surprinsă în ipostaze tandre alături de un bărbat, despre care spune că este doar un simplu prieten. Cine este cel cu care se spune că artista Cristina Spătar e de șase luni.

S-a aruncat bomba. Cristina Spătar are o relație de șase luni cu bărbatul misterios?

Paparazzi spynews.ro au descoperit lucruri cu adevărat surprinzătoare despre bărbatul cu care a fost văzută Cristina Spătar. Chiar dacă vedeta a susținut cu tărie că cei doi se cunosc de 15 ani și au depănat amintiri din copilărie, se pare că situația e cu totul și cu totul alta.

Este căsătorit și are copii

Potrivit aceleiași surse, bărbatul ar fi un om de afaceri căsătorit care, pe deasupra mai are și doi copii. În plus, jurnaliștii susțin că regina R&B-ului românesc ar avea o relație cu el încă din primele luni ale lui 2021.

Are afaceri în imobiliare

De asemenea, se pare că bărbatul are afaceri prospere în imobiliare. Dar bomba bombelor vine abia acum. Potrivit spynews.ro, acesta nu ar fi tocmai o persoană extrem de serioasă pentru că ar fi certat rău cu legea. Pentru că pe numele său ar exista atât dosare penale cât și… un mandat de arestare.

De ce s-a despărțit Cristina Spătar de Tiberiu Vărzaru

În ceea ce-l privește pe tânărul amorez, Tiberiu Vărzaru, acesta probabil că își plânge în pumni după despărțirea de Cristina Spătar. Pe care, spun sursele o iubea cu patimă, dovadă fiind faptul că a cerut-o în căsătorie.

Oare ce-o spune acesta despre întâlnirea dintre iubita care se afla în pauză de relație și misteriosul domn care o ținea de talie? Mai ales că însăși Cristina a spus că nu l-ar cunoaște, deși tot ea a mărturisit că Tibi știe totul despre ea. Se pare că nu e deloc așa…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre