Simona Ionescu / Redactor Șef

A refuzat să ia tratamentul și Ioniță de la Clejani n-a avut ce să mai facă. L-a scos pe Fulgy din spital

A refuzat să ia tratamentul și Ioniță de la Clejani n-a avut ce să mai facă. L-a scos pe Fulgy din spital
Telenovela Clejanilor cu drogurile a ajuns la un nou episod. Ioniță de la Clejani l-a scos pe Fulgy din spital, iar Margherita a fost condamnată.

Cu puțin timp în urmă, Ioniță de la Clejani a făcut ceea ce nu și-ar fi dorit. L-a scos pe Fulgy din spital. Unde a ajuns tânărul?

A refuzat să ia tratamentul și Ioniță de la Clejani n-a avut ce să mai facă. L-a scos pe Fulgy din spital

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt cu nervii la pământ. După tot scandalul iscat în urma declarațiilor și injuriilor aduse vedetelor din România, Fulgy a fost internat la un centru din Grădiștea. Ca să scape de patima drogurilor, se spune că acordeonistul a scos din buzunar nu mai puțin de 2000 de euro lunar. Dar nu a fost așa cum au dorit părinții, pentru că Fulgy a refuzat să facă tratamentul. Care, spun sursele, se baza și pe anumite credințe bisericești.

Margherita riscă cinci ani de închisoare

În acest moment nu se cunoaște dacă tânărul a fost internat la un alt centru sau dacă a fost dus la apartamentul pe care Viorica l-a făcut lună. După ce a ieșit din clinică, Fulgy a făcut o declarație la fel de șocantă ca și toate celelalte: „Fraților, am ajuns și în mașină să am alarmă”. Și pentru că o nenorocire nu vine niciodată singură, nici Margherita nu stă mai bine în acest moment.

Când a crezut că problemele s-au spulberat, procurorii au întors foaia. În urmă cu doar câteva zile, a fost trimisă în judecată într-un dosar care are ca obiect conducerea unui vehicul sub influența drogurilor. Pe de altă parte, fiica lăutarilor din Clejani este acuzată și pentru accidentul pe care l-a făcut, lovind o mașină care era parcată regulamentar. Aceasta riscă închisoare de la 1-5 ani.

Sursă foto: playtech.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre