Simona Ionescu / Redactor Șef

Aceasta este marea dorință a Monicăi Bârlădeanu. Bruneta are planuri mari pentru viitor

Aceasta este marea dorință a Monicăi Bârlădeanu. Bruneta are planuri mari pentru viitor
Frumoasa Monica Bârlădeanu a reușit să spargă gheața și, după patru ani, a plecat în vacanță.

Fotografiile pe care Monica Bârlădeanu le-a postat de la mare au încântat ochii fanilor, fascinați de trupul perfect al vedetei.

Aceasta este marea dorință a Monicăi Bârlădeanu. Bruneta are planuri mari pentru viitor

Monica Bârlădeanu a văzut visul cu ochii și, imediat ce s-au terminat filmările pentru Splash, vedete la apă, a dat o fugă la mare. Vedeta a postat câteva imagini cu ea într-un costum de baie roșu, care au luat mințile domnilor. image „N-am crezut niciodată că o vacanță la sfârșit de august se simte atât de bine. Iulie-început de august am lucrat, iar iunie am fost în pregătiri pentru emisiune. Parcă m-aș fi simțit vinovată să mă duc în vacanță.

Sincer. Acum însă, la sfârșit de vară, simt că e absolut binemeritat și necesar acest time out în care mă bucur de apă, de soare, de mese seara cu prieteni faini, de o natură ce se desfășoară în față noastră absolut minunat și divin. Serios… pentru mine e prima vacanță cu adevărat fabuloasă după foarte mulți ani”, a scris Monica Bîrlădeanu pe Facebook.

Va face un nou film

Într-un interviu pentru Click, frumoasa actriță a mărturisit că este în discuții pentru un nou film, dar marea ei dorință este să joacă într-un serial TV. «Sunt în discuţii pentru un rol într-un lung metraj, făcut după o piesă care mi-a plăcut enorm de mult. Dar revin cu amănunte când se concretizează. Desigur că mi-ar mai plăcea şi un serial tv, mai ales dacă este bine scris şi ar fi un rol interesant.» a spus vedeta.

Invidioasă pe fratele său

Anul trecut, invitată în podcastul lui Damian Drăghici, ea a făcut destăinuiri neștiute de nimeni despre viața ei privată și copilăria petrecută în apartamentul din Iași, afirmând că a fost invidioasă pe fratele său, Petru. „La Iași aveam un apartament de trei camere, am crescut într-o familie de 5, 3 copii și doi părinți, eu fiind cea mijlocie și evident că am fost a doua mămică a lui Petru (n.r. fratele ei mai mic cu 7 ani).

Petru e unul dintre cei mai mișto oameni pe care i-am cunoscut, indiferent că e frati-miu sau nu. Am și fost geloasă pe el. În momentul în care s-a născut, eu eram cumva mascota familiei. Noi avem o familie tare numeroasă, a făcut maică-mea un recensământ și cred că suntem vreo 94-96 de oameni. Avem mulți preoți în familie. Așa, eu eram cea mai mică din familie și, dintr-o dată, toată lumea trecea prin fața mea și se ducea la pruncul Petru”, își amintește Monica Bârlădeanu.

Sursă foto: facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre