Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul Ion Dichiseanu este încă în spital. ”Te iubim!! Hai, Dichi! Avem treabă!”

Actorul Ion Dichiseanu este încă în spital. ”Te iubim!! Hai, Dichi! Avem treabă!”
Actorul Ion Dichiseanu se află în continuare în spital, în stare gravă. Familia, prietenii și admitarorii marelui actor Ion Dichiseanu (87 de ani) se roagă pentru sănătatea lui. ”Te iubim!! Hai, Dichi! Avem treabă!”

Actorul Ion Dichiseanu se află în continuare în spital, în stare gravă. A fost internat de urgență pe 1 februarie, după ce în decembrie mai fusese internat trei săptămâni, cu o pneumonie severă. Dichi a plecat acasă pe 4 ianuarie, iar acum este din nou sub supravegherea medicilor.

Actorul Ion Dichiseanu este încă în spital

Când a fost externat pe 4 ianuarie, actorul Ion Dichiseanu mărturisea că rugăciunile familiei și ale admiratorilor au făcut miracole.

”Iubiții mei prieteni, n-am cuvinte să vă mulțumesc pentru gândurile bune pe care mi le-ați purtat în ultima perioadă! Mi-au parvenit, în fiecare moment, mesajele voastre! Ele mi-au demonstrat că Dumnezeu lucrează prin oameni! Mi-au arătat, încă o dată, că rugăciunile nasc miracole!”, spunea în ianuarie Ion Dichiseanu.

Iată că acum, rugăciunile sunt și mai fierbinți.

”Da, te iubesc! Da,te iubim!! Hai, Dichiiiiii!Avem treabă!”, a scris Simona Florescu, fosta soție a actorului Ion Dichiseanu, iar câteva sute de admiratori au răspuns emoționant.

”Tata iubește natura, iubește florile , iubește animalele (chiar dacă a fost la 2 mm de paralizie din cauza unei căderi de pe un cal). Iubește oamenii (chiar dacă din cauza unora se luptă acum), iubește viața. Luptătorul meu trebuie să vină acasă!, a scris și Ioana Dichiseanu, fiica actorului.

În urmă cu câteva zile, fiica artistului a mărturisit că acesta a ajuns din nou pe mâinile medicilor, dar că starea sa de sănătate nu are nici o legătură cu infectarea cu COVID, scrie evz.ro.

Familia, prietenii și admiratorii se roagă pentru sănătatea actorului Ion Dichiseanu

Actorul Ion Dichiseanu, în stare gravă

„Este adevărat că tata trece din nou printr-o cumpană. Nu a avut nici data trecută, nici acum, legatură cu SARS-CoV-2. Totul este din cauza unei investigaţii făcute greşit, la începutul lunii decembrie, la o clinica privată.

Ştiu că pentru el, cea mai mare bucurie a acestei profesii este iubirea publicului. Aşa că va rog să ne îndreptăm gândurile şi rugăciunile pentru ca tata să vină cu bine acasă. Doamne ajută!”, a scris ea pe Facebook.

În urmă cu o săptămână, Jurnalista Adina Angelescu a făcut precizări, la Antena3, despre starea delicată în care se află îndrăgitul actor.

„Se află internat la spitalul Floreasca la Terapie Intensivă. Medicii îl monitorizează în permanent. Știm foarte bine, în data de 4 ianuarie a fost externat în urma unei pneumonii severe.

În urmă cu câteva zile, un apel la 112, un puseu  puternic cardiac şi maestrul Dichiseanu a ajuns iarăși la terapie intensivă.

Vom vedea ce se întâmplă zilele următoare, pentru că se pare că este vorba tot de niște afecțiuni pulmonare, plămânul suferă în continuare. Pe lângă acestea ar fi vorba si de afecțiunii cardiace”, a spus jurnalista Adina Anghelescu, la Antena 3.


Horoscop Minerva – 8 februarie. Atenție la deciziile financiare!

Horoscop. Previziuni pentru Anul Bivolului de metal

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre