Simona Ionescu / Redactor Șef

Adele a confirmat! S-a căsătorit! Ce avere a strâns artista până acum

Adele a confirmat! S-a căsătorit! Ce avere a strâns artista până acum
Adele a confirmat căsătoria cu Rich Paul în timp ce a participat la spectacolul de comedie al celui mai bun prieten al ei, Alan Carr. E mândră că a devenit soția agentului sportiv american, în vârstă de 41 de ani.

Adele a confirmat căsătoria cu Rich Paulm iar perechea a devenit cel mai recent cuplu puternic din lumea showbiz-ului.

Ce averi au strâns cei doi parteneri

Cu premii Grammy, BRITs, Emmy, Globurile de Aur și chiar un Oscar la activ, 17 ani în industria muzicală, o rezidență în Vegas și un vast portofoliu de proprietăți, Adele a reușit să obțină o avere netă de 220 de milioane de dolari, adică 176 de milioane de lire sterline. Nici soțul nu este mai prejos, având o avere netă estimată la 120 de milioane de dolari (96 de milioane de lire sterline).

Este rezultatul contractelor sale în valoare de 1,4 miliarde de dolari (1,12 miliarde de lire sterline) încheiate cu o mulți clienți sportivi celebri. În afară de succesele din carieră, cei doi au făcut investiții în domeniul imobiliar. Cea mai mare achiziție a lor fiind cea a fostei case a lui Sylvester Stallone din Beverly Hills, pe care au cumpărat-o pentru suma uriașă de 58 de milioane de dolari, respectiv 47 de milioane de lire sterline.

Cât primește Adele din drepturile de autor

Averea netă a lui Adele provine din mai multe surse, inclusiv din muzica ei, din turnee și din rezidența ei incredibil de profitabilă din Las Vegas. Numai muzica ei generează milioane de euro din drepturi de autor, albumul său „21” fiind vândut în total în 31 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Adela a dat vestea cea mare. S-a căsătorit!

Este cel mai bine vândut album al secolului XXI de până acum și unul dintre cele mai bine vândute albume din toate timpurile. Cel de-al treilea album al ei, „25”, s-a vândut în 22 de milioane de exemplare. În timpul stagiunii sale în Vegas, Adele încasează suma impresionantă de 624.000 de dolari (500.000 de lire sterline) pe seară și s-a raportat că i s-a oferit o sumă dublă pentru a prelungi concertele până anul viitor. Ceea ce a și făcut.

„Nu vreau să fiu pătată sau bântuită”

Veniturile din vânzările sale muzicale și din turnee sunt direcționate către Melted Stone Ltd și alte companii, dintre care cea mai mare și-a mărit valoarea cu 11,4 milioane de lire sterline în ultimul an. În trecut, Adele a insistat că nu își va împrumuta niciodată numele unui produs. „Cred că este rușinos când te vinzi.

Depinde de ce fel de artist vrei să fii, dar nu vreau ca numele meu să se afle în apropierea unui alt brand. Nu vreau să fiu pătată sau bântuită, nu vreau să mă vând în niciun fel. Nu mă preocupă banii. Îmi plac lucrurile frumoase acum că îi am, dar aș fi în continuare în viață, sănătos și un om bun dacă nu aș avea bani acum”, a mărturisit vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre