Simona Ionescu / Redactor Șef

Adriana Trandafir și Romică Țociu, lăutari de top. Au primit ajutor surprinzător

Adriana Trandafir și Romică Țociu, lăutari de top. Au primit ajutor surprinzător
Adriana Trandafir și Romică Țociu ne surprind la fiecare apariție. Îi cunoaștem de mulți ani, dar la fiecare apariție continuă să ne lase cu gura căscată. Au fost lăutari de top, la ”Te cunosc de undeva” și au câștigat cu un ajutor surprinzător.

Nu este prima dată când Romică Țociu (58 de ani) și Adriana Trandafir (64 de ani) fac show total la ”Te cunosc de undeva”. Sâmbătă, 24 aprilie, nu au avut concurență. S-au transformat în lăutari de top și au cântat ca niciodată.

Adriana Trandafir și Romică Țociu, lăutari de top

Adriana Trandafir și Romică Țociu au performat sâmbătă, 24 aprilie, la show-ul ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Ruleta le-a dat o misiune foarte grea: să fie lăutari de top. Adică să se tranforme în Viorica Rudăreasa și Ionel Tudorache și să cânte o melodie de top în lumea lăutărească.

Adriana Trandafir și Romică Ţociu s-au transformat în Taraful de Caliu și au cântat ”Am cartofi, dar n-am ulei”, piesa de top a muzicii lăutărești.

Concurenții au fost extrem de entuziasmați atunci când au aflat personajele pe care le vor interpreta. Au analizat în profunzime fiecare mișcare a artiștilor, alături de Cristi Iacob.

Cei doi au repetat din greu și au ținut cont de toate sfaturile pe care le-au primit din partea Ozanei Barabancea, în ceea ce privește timbrul lor vocal.

Adriana Trandafir și Romică Țociu au primit ajutor surprinzător

Mai mult decât atât, Adriana Trandafir și Romică Țociu au avut de la cine să învețe la repetiții. Viorica Rudăreasa și Ionel Tudorache au fost cei care i-au observat în detaliu de pe canapea.

Viorica Rudăreasa și Ionel Rudorache au venit la show

„E super bine. N-am ascultat-o niciodată, acum e bine, bine, foarte bine! N-am ce sfaturi să le dau, sunt numai băieți buni aici. Tot e bun!”, a spus Viorica Rudăreasa despre repetițiile celor doi.

Adriana Trandafir și Romică Țociu au urcat pe scenă cu mult curaj și siguri pe vocile lor. Cei doi artiști au făcut un moment extrem de savuros, iar Radu Ștefan Bănică, cât și prezentatorii s-au ridicat de la canapea să danseze pe melodia lor.

Viorica Rudăreasa le-a făcut o surpriză. Imediat după ce s-a terminat momentul celor doi, artista și-a făcut apariția pe scenă. „A venit explozia”, a spus Romică Țociu.

Aceasta a cântat una dintre cele mai cunoscut piese și i-a ridicat pe jurați de pe scaune, iar avalanșa de aplauze nu s-a lăsat așteptată.

„Doamne, o minunăție. Ați adus tot ce trebuie! A fost o bucurie”, a spus Cristi Iacob.  Ozana Barabancea și Aurelian Temișan au ținut neapărat să îi felicite pe cei doi artiști, cât și pe concurenți.


Actrița Adriana Trandafir, show de excepție cu Romică Țociu

Radu Ștefan Bănică face furori la „Te cunosc de undeva!”. Are o iubită fotomodel

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre