Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Bodi și-a făcut-o cu mâna lui. Secretul ascuns de noua iubită îl poate pune la pământ

Alex Bodi și-a făcut-o cu mâna lui. Secretul ascuns de noua iubită îl poate pune la pământ
Când a spus că îi plac lucrurile complicate, se pare că Alex Bodi nu a glumit. Noua iubită nu îi aduce prea multă liniște.

Abia ce a fost văzut cu noua sa iubită, că Alex Bodi se pare că va avea din nou probleme. Ce se întâmplă cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Alex Bodi și-a făcut-o cu mâna lui. Secretul ascuns de noua iubită îl poate pune la pământ

Iustyna i-a luat mințile lui Alex Bodi, iar cei doi s-au afișat în ipostaze destul de îndrăznețe. Din păcate însă, neprevăzutul și-a întins din nou aripa și afaceristul nu poate să se bucure de frumusețea de femeie. Motivul? În cadrul emisiunii Xtra Night Show a ieșit la iveală un lucru absolut șocant. Iustyna Gradek cea frumoasă este și puțin căsătorită.

Soțul este luptător MMA

Cine este soțul? Nimeni altul decât un luptător MMA se pare destul de cunoscut, Karol Miśkiewicz. Când a fost contactat de reporterii de la Xtra Night Show, soțul încornorat a rămas fără cuvinte.

”Bună seara, nu vreau să mint, este adevărat, suntem în continuare căsătoriți. Pentru mine este un șoc tot ceea ce se întâmplă, am aflat totul din media. Nu am nimic ce să mai spun, nici nu mai am ce să mai spun ceva”, a declarat acesta.

Karol a pus piciorul în prag

La scurt timp după ce luptătorul a făcut această declarație, a revenit pe contul său de Instagram și a lămurit toată situația:  „Suntem căsătoriți, dar am decis de comun acord să divorțăm. Nu mai răspund altor întrebări. Discuție încheiată.”

Pentru Alex Bodi căile dragostei rămân mereu extrem de încurcate.

Rămâne de văzut dacă situația va rămâne așa sau afaceristul va avea probleme cu luptătorul MMA. Până una alta, Alex are grijă de noua sa bunăciune și speră că odată și odată își va găsi femeia care să-l facă fericit.

Sursă foto: cancan.ro, spynews.ro

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre