Simona Ionescu / Redactor Șef

Alina Eremia spune de ce a ocolit-o, luni de zile, logodnicul. „A tras concluzia că…”

Alina Eremia spune de ce a ocolit-o, luni de zile, logodnicul. „A tras concluzia că…”
După opt ani de relație, Alina Eremia și iubitul pe care îl are deja de opt ani, Edi Barbu, s-au logodit în Thailanda. Vedeta a arătat inelul.

Iubitul Alinei Eremia și-a făcut singur cadou de ziua lui, iubita a spus „Da” după ce povestește cum a ocolit-o acesta luni de zile. Alina Eremia și Edi Barbu s-au logodit, după opt ani de relație, în Thailanda, unde sunt, de o săptămână, în vacanță. Cântăreața a făcut anunțul și a dezvăluit cum arată inelul de logodnă primit. Este o bijuterie atipică, sub forma unui trifoi cu patru foi. Edi Barbu i-a cumpărat un inel mare, de aur, cu pietre prețioase și i l-a dat cadou chiar de ziua lui.

Alina Eremia se laudă cu inelul de logodnă primit de la iubitul ei (Sursa foto: Instagram)

Astfel, s-a asigurat că primește cel mai frumos cadou. „Da! La mulți ani, dragoste”, a scris Alina Eremia în dreptul caruselului de imagini făcut public, în care își arată trupul de fotomodel și inelul de care este foarte mândră. Ea a mai distribuit și alte imagini cu iubitul ei care, deși e sărbătorit, muncea la laptop. Proaspăta logodnică l-a numit „cea mai muncitoare persoană de pe planetă”.

Edi Barbu a ocolit-o pe Alina Eremia trei luni

Alina Eremia este considerată una dintre cele mai de succes cântărețe din România. Deși relația ei cu Edi Barbu durează de opt ani, puține lucruri despre aceasta au devenit publice, în acest timp, fiind, ambii, extrem de discreți. Artista a mărturisit într-un interviu cum s-a cunoscut cu, de acum, logodnicul său. Timp de trei luni acesta a evitat-o, fiindu-i frică să o abordeze, de teama unui refuz. I se părea că o artistă de talia ei nu era de nasul lui, asociat și director de vânzări într-o mare companie.

Alina Eremia și iubitul ei, Edi Barbu, formează un cuplu de opt ani (Sursa foto: Instagram)

Alina Eremia și Edi Barbu s-au întâlnit la sală. Practicarea sportului este una din pasiunile lor comune. Se știau din cercul extins de prieteni. „A durat până ne-am întâlnit în doi. Trei luni nu m-a abordat. A tras concluzia că nu o să răspund după ce a aflat că eram cântăreață”, a relatat artista.

Însă, după trei luni și după ce au ieșit împreună cu grupul de prieteni în oraș, bărbatul și-a făcut curaj și a invitat-o la o întâlnire. De acolo, lucrurile s-au înfiripat frumos și firesc. Cei doi s-au îndrăgostit. Semnul că sunt făcuți unul pentru altul a apărut de la prima întâlnire când au stat de vorbă 12 ore, pentru că nu mai epuizau subiectele.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre