Simona Ionescu / Redactor Șef

Amanta Corina, lovită drept în inimă. Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre soția Anamaria Prodan

Amanta Corina, lovită drept în inimă. Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre soția Anamaria Prodan
Încă soțul Anamariei Prodan, Laurențiu Reghecampf și-a pus sufletul pe tavă privind relația sa cu sexy impresara.

Oare cât va rezista Laurențiu Reghecampf fără Anamaria Prodan? Cine îi va mai ține spatele?

Amanta Corina o să turbeze de furie. Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre Anamaria Prodan

Cu doar câteva zile în urmă, Anamaria Prodan și-a lansat volumul intitulat sugestiv „Da, sunt cea mai bună”. Pentru că în acea perioadă relația dintre cei doi soți era una extraordinară, acesta a pus pe hârtie câteva din gândurile sale legate de femeia care i-a fost soție, prieten, impresar. Este cu adevărat incredibil ce a gândit atunci antrenorul. Ce să se fi întâmplat între ei între timp, dacă Reghe a ales calea divorțului?

„Eu, mai tăcut din fire, ea vorbăreață și foarte expansivă. Își punea amprenta asupra oricui intra cu ea în contact, fără doar și poate. Nici nu simțeai că te schimbă din rădăcini. (…) M-am întrebat, de multe ori, de unde vine acea putere interioară. Clar de la Dumnezeu, pentru că nu am întâlnit în viața mea un om atât de dârz, de puternic, de luptător, de drept.

Anamaria este un exemplu de om adevărat, cum puțini se mai nasc în ziua de azi”, a spus Laurențiu Reghecampf în cartea Anamariei Prodan, potrivit Fanatik.

Anamaria, comparată cu o leoaică

Dar Laurențiu a mers și mai departe și a recunoscut că ea a fost femeia care l-a schimbat din toate punctele de vedere și i-a dat încrederea de care avea atât de multă nevoie. În plus, acesta a spus că niciodată Anamaria nu a permis nimănui să îi adreseze vreun cuvânt urât, motiv pentru care a comparat-o cu o leoaică.

„Mi-a dat încredere fără limită, mi-a explicat ce înseamnă imaginea în tabloul unui om perfect. Când am încheiat cariera de fotbalist îmi aduc aminte că am ieșit în grădina casei și, zâmbind, mi-a spus: De azi mergem pe alt drum, o să ajungi cel mai mare antrenor! O să facem tot ce este posibil omenesc ca tu să faci istorie în antrenorat. (…) Cred cu tărie că în soarta oricărui bărbat de succes stă o femeie puternică. (…)

A stat lângă mine secundă de secundă și a urmărit ca o leoaică fiecare mișcare a mea și mai ales a celor de lângă mine. S-a luptat pentru mine ca nimeni alta pe pământ. Nu a permis nimănui să vorbească un cuvânt rău despre mine. (…) Am înțeles, alături de Anamaria, cât de importantă este imaginea. Cât de serios trebuie să fii în meserie și în viață. Ce educație și ce exemplu trebuie să dai copiilor tăi”, au fost cuvintele lui Reghecampf.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre