Simona Ionescu / Redactor Șef

Teribilă femeie! Ana Morodan își programează iubiții pe zile. Are cinci, nu unul. Dezvăluiri fără perdea

Teribilă femeie! Ana Morodan își programează iubiții pe zile. Are cinci, nu unul. Dezvăluiri fără perdea
Chiar dacă e o femeie curtată, Ana Morodan nu vrea să audă de căsătorie și nu crede că va ajunge vreodată în fața altarului.

Vloggerița știe însă ce înseamnă dragostea, însă după ce s-a despărțit după o relație de opt ani, și-a schimbat total părerea despre bărbați.

Asta nu înseamnă că blonda stă singură, doar că nu vrea să se mai implice așa cum a făcut-o odinioară. Invitată nu demult în platoul emisiunii prezentate de Dan Capatos, Ana Morodan a adus zâmbete în platou, în momentul în care a mărturisit, fără nici un fel de remușcări, că are cinci iubiți. Culmea culmilor, vedeta susține că aceștia se cunosc între ei. Întrebată de Dan Capatos de ce nu se hotărăște doar la unul, aceasta a dat un răspuns șocant.

„E ca și cum mi-ai cere să port un singur inel”

„Dar de ce să mă hotărăsc cu unu dacă pot să am cinci? E ca și cum mi-ai cere să port un singur inel. (…) Nu sunt relații din astea cum vă închipuiți voi, cu orgii, chestii deschise și așa mai departe. Fiecare vine în ziua lui, organizat, e un program acolo. Ce aveți! Nu am promis nimănui nimic. Eu am zis tot timpul, nu vreau să mă căsătoresc, nu vreau copii, nu mai vreau relație serioasă. Vrei? Bine, superb”, au fost cuvintele vloggeriței.

O relație echilibrată nu stă într-un act

Despre fostul iubit, Ana Morodan a avut doar cuvinte de laudă, afirmând că a fost un bărbat adevărat, de la care a învățat foarte multe lucruri și care a ajutat-o în viață. „Cred sus și tare că nicio experință nu e timp pierdut și nu am nicio veleitate pentru regret. Cu atât mai mult cu cât relația mea de 8 ani a fost cu Superman, un bărbat foarte smart, pe care-l admir tare și alături de cale am devenit a better Morodan”, a mărturisit Ana cu ceva timp în urmă.

Pentru aceste excentrități, pe care le expune și pe rețelele sociale, Ana Morodan este urmărită de foarte mulți adolescenți și tineri, unii scriind în mesaje că Ana le este model de viață.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre