Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan a revenit cu declarații și-l face praf pe Giovani Becali. Are un plan nimicitor când vine din Dubai

Anamaria Prodan a revenit cu declarații și-l face praf pe Giovani Becali. Are un plan nimicitor când vine din Dubai
Anamaria Prodan a reacționat teribil după anunțul lui Ioan Becali că încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf, vrea să fie impresariat de el și că s-ar pregăti să semneze un contract în acest sens.

Prodanca a revenit și-l face praf pe Giovani Becali, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor. Ea a fost întrebată despre declarația lui Ioan Becali, moment în care pur și simplu a luat foc. noile declarații apar în contextul în care cei doi au mai avut conflicte publice în ultima perioadă.

Impresara susține că declarațiile lui Giovani nu se confirmă. „Nu este adevărat. Sunt maimuțoi care se trezesc vorbind. Are demnitate Reghecampf, nici chiar așa… Tocmai am vorbit cu soțul meu și zâmbea: Ana, nu e adevărat nimic. Se bagă în seamă. Ăștia sunt genul ăla de mafioți din Las Fierbinți. Prind și ei niște momente că sunt uitați de lume, de soartă și de viață, și se bagă în seamă pe spatele altora care sunt mult prea șmecheri, Prodan și Reghecampf. Mult prea șmecheri față de ăștia care văd mult prea multe filme la televizor”, a comentat Anamaria Prodan.

Vorbe de ocară la adresa lui Becali: „bătrânul ăsta care latră”…

Aceasta are si o explicație pentru declarațiile făcute de Becali: „Se bucură că au prins un vid de putere, dar când s-or ridica Prodan și Reghecampf îngheață sângele în ei”.

Impresara, care recent a postat imagini de la o gală din Dubai în care a fost premiată, are vorbe de ocară față de Ioan Becali. „În loc să stea liniștit, bătrânul ăsta care latră ca un câine la lună se tot bagă în seamă. Să-și vadă de bătrânețea lui și de păcatele pe care le are. Dacă ai țipat o dată la el, a înghețat. A intrat sub pământ. Ăștia sunt mafioții români care se laudă că au învățat limbi străine pe la pușcărie. Să nu mă supere că, dacă întorc o dată privirea către ei, fac ca în Matrix, îi dau pe spate.

Am prea multe premii de luat acum și prea multe afaceri de făcut în Dubai, că mă întorceam și-i puneam cu botul pe labe mai repede. Să aștepte puțin că vin eu acasă într-o săptămână, să vedem dacă mai mârâie vreunul. (…) Le transmit că nu mor vulturii când vor fluturii. Când mă voi întoarce în țară, îi strâng pe toți. Avocați, neavocați, manageri, nemanageri și îi pun în genunchi în fața lui Reghecampf și apoi o să vedeți ce se va întâmpla”, a declarat Anamaria Prodan pentru GSP.ro.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre