Simona Ionescu / Redactor Șef

Anda Adam a dat, în sfârșit, cărțile pe față. Iată în ce relație e acum cu Bianca Drăgușanu. Nu s-ar fi gândit nimeni la așa ceva

Anda Adam a dat, în sfârșit, cărțile pe față. Iată în ce relație e acum cu Bianca Drăgușanu. Nu s-ar fi gândit nimeni la așa ceva
Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Anda Adam a vorbit despre relația pe care o are în acest moment cu Bianca Drăgușanu.

Chiar dacă e prinsă cu multe proiecte, Anda Adam a făcut tot ce a putut și a răspuns invitației lui Denise Rifai, unde a pus punctul pe I privind rivalitatea dintre ea și Bianca Drăgușanu. Surprinzător pentru toată lumea, Anda a povestit că între ea și cea mai sexy blondă a României nu au existat probleme, iar multe dintre lucrurile apărute în presă nu au fost adevărate. În plus, vedeta susține că niciodată nu s-a gândit să fie la fel ca Bianca, mai ale să sunt extrem de diferite.

“Niciodată nu am încercat să o copiez și nu am făcut-o pentru că suntem și foarte diferite ca stil”

“Niciodată nu a fost o rivală și 80% din articolele apărute, în momentul în care ei au devenit un cuplu, au fost foarte mult inventate. Cred că ne-ar lua o emisiune întreagă să povestim despre fiecare articol în parte și ce procent din el are sâmbure de adevăr. Niciodată nu am încercat să o copiez și nu am făcut-o pentru că suntem și foarte diferite ca stil.

Cred că pur și simplu, fiind pe val atunci, ca și prezență și fiind un cuplu nou, monden, ieșind la foarte multe evenimente împreună și el ieșind din acea relație lungă cu mine au fost în atenția presei mult și puțin poate prea mult”, susține vedeta.

“Mai spui una alta pentru că dacă tot îți asumi că te duci la un eveniment monden trebuie să și spui ceva”

De altfel, Anda a dat de înțeles că au fost câteva momente  în care și ea a vorbit ce nu a trebuit la adresa Biancăi Drăgușanu…  “Atunci când ești în diverse conjuncturi și ți se pune un microfon în fața gurii mai dai declarații și mai spui una alta pentru că dacă tot îți asumi că te duci la un eveniment monden trebuie să și spui ceva. Nu poți doar să te duci, să faci act de prezență și să pleci”, a declarat Anda Adam, în emisiunea prezentatată de Denise Rifai.

„Nu am înțeles de ce acest volum de articole extrem de mare despre noi două și comparate și judecate”

Pe de altă parte, Anda spune că a reușit să vorbească cu Bianca și au înțeles amândouă, iar iubita lui Bădălău și-ar fi cerut scuze pentru că a fost răutăcioasă. „Cred că din diversele interviuri s-au tot inventat și interpretat fiecare cuvânt și frază spusă de ea, de el și așa mai departe, și așa s-a creat cumva în presă faptul că între noi există o rivalitate.

Nu a existat niciodată, nu am înțeles de ce acest volum de articole extrem de mare despre noi două și comparate și judecate și această rivalitate pentru că nu a fost niciodată o rivalitate între noi.

Mai mult decât atât, în ultimul timp am ajuns, printr-o persoană comună, să facem o discuție în care am ajuns la concluzia că nu avem nimic de împărțit una cu cealaltă. Personal Bianca Drăgușanu mi-a spus, recent, că nu are absolut nimic cu mine și că îi pare rău că uneori a fost răutăcioasă fără motiv” a mai zis Anda.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre