Simona Ionescu / Redactor Șef

Anda Adam dă din casă. Cum îi place să-și alinte iubitul

Anda Adam dă din casă. Cum îi place să-și alinte iubitul
Invitată la Observatorul Antenei 1, Anda Adam a vorbit despre planurile pe care le are pentru 2022.

Anda Adam e mai fericită ca niciodată. Are lângă ea un bărbat care o adoră și e pusă pe fapte mari. La ce să ne așteptăm.

Anda Adam dă din casă. Cum îi place să-și alinte iubitul

Îmbrăcată într-un costum verde care-i venea perfect și cu o pălărie albă, Anda Adam a făcut deliciul publicului în aparița sa tv. Cântăreața a vorbit despre ceea ce urmează să facă în viitorul apropiat, pentru că a hotărât să fie partener de afaceri cu viitorul soț, Joseph.

Cântăreața a afirmat că lucrează de zor pentru a deschide un lunch club la Cluj și crede că va fi un mare succes. Cei doi au ales deja și momentul când vor să facă lansarea. Pe 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiților, pentru că atunci s-a născut și iubitul ei.

“Nu pot lăsa Capitala, pentru că sunt afacerile mele ca dezvoltator imobiliar”

“Am știut că la Cluj nu există o locație de acest fel, de aceea am ales acel loc. Așa că o să fac naveta București-Cluj. Nu pot lăsa Capitala, pentru că sunt afacerile mele ca dezvoltator imobiliar.

Cât privește lansarea, vrem să o facem pe 14 februarie. Atunci e ziua iubitului meu. Îmi place să îl alint și să-i spun că e Cupidonul meu”, a mărturisit vedeta.

„Îmi dau palme în oglindă, îmi dau două palme, mă ambiționez și se rezolvă”

Anda e implicată în multe proiecte, dar asta nu înseamnă că nu are și momente în care obosește. Dar atunci își găsește puterea singură să meargă mai departe. „Poate fata, dar sunt și când nu pot găsesc puterea să nu arăt asta. Am perioada foarte grele uneori, dar am o minte foarte puternică. Mă adun și nu las situația să cadă. Îmi dau palme în oglindă, îmi dau două palme, mă ambiționez și se rezolvă. Dacă tu nu vrei să te ajuți, nimeni nu o face”, a mai spus frumoasa cântăreață.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre