Simona Ionescu / Redactor Șef

Anda Adam, linșată după interviul acordat lui Denise Rifai. A explicat ce s-a intamplat în platoul emisiunii

Anda Adam, linșată după interviul acordat lui Denise Rifai. A explicat ce s-a intamplat în platoul emisiunii
După ce a fost prezentă în emisiunea lui Denise Rifai, Anda Adam a fost bombardată cu tot felul de replici dure. Vedeta a pus piciorul în prag.

Imaginile din cadrul interviului pe care l-a acordat Anda Adam în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, o arată pe artistă așa cum fanii nu au văzut-o niciodată. Cu riduri mari și adânci și fața îmbătrânită.

Anda s-a simțit lezată după ce internauții i-au scris că s-a schimbat radical, așa că a făcut urgent un video în care le-a explicat ce s-a întâmplat.

Vedeta spune că e total greșit ceea ce gândesc ei și că situația e sub control. De ce a apărut însă altfel la Kanal D? Vinovată pentru imaginea Andei a fost lumina joasă din platou.

„Efectul e de Haloween când îți pui o laternă în bărbie”

„Lumina bate de sus în jos, așa că nimeni nu va arăta cum trebuie, ci cu cearcăne, cu totul altfel decât este în realitate. Efectul e de Haloween când îți pui o laternă în bărbie. Așa că n-a decis acum să vă fac o filmare, fără să folosesc nici un filtru, fără machiaj. Ca să arăt cum sunt și după un vopsit în care mi s-a luat și tot cea aveam pe față.

Dar cu trei riduri, patru sau șapte, tot Anda Adam sunt și voi cânta la fel și voi scoate anul acesta niște super piese. Pentru că ăsta e scopul meu în viață. Nu dacă am făcut două riduri care sunt, dar nu sunt. Important e altceva”, a spus cântăreața cu ceva timp în urmă.

Înainte de Crăciun a spus marele DA

Cu câteva zile înainte de sărbătoarea Nașterii Domnului, Anda Adam și iubitul său au făcut cununia civilă. Cei doi sunt făcuți unul pentru celălalt, așa că au decis să intre și în afaceri împreună.

„Ne completăm bine, nici nu prea avem de ales. Nouă ne plac afacerile, ne învârtim în zona asta, așa că lucrurile trebuie să se întâmple împreună. Altfel nu se poate, eu fără el nu pot, el fără mine nu poate. Vorba aceea, cine se aseamănă se adună!

La noi chiar a fost dragoste la prima vedere! Mă cam îndrăgostesc de el în fiecare zi. Deja sunt puțin panicată! Nu știu unde poate ajunge, nu-mi dau seama care poate fi limita și capătul, dar sper să nu existe capătul! Sper ca îndrăgosteala asta a mea de el în fiecare zi să nu se termine niciodată”, spunea Anda Adam, pentru Click!, într-un interviu acordat în luna septembrie.

Căutată de recuperatori

Pe de altă parte, sursele spun că Anda ar avea datorii mari, motiv pentru care ar fi ajuns și la o firmă de recuperări. De altfel, anul trecut, ea a fost obligată să părăsească vila din Bragadiru unde a locuit timp de șase luni, după ce a primit un ordin de evacuare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre