Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Antonescu a recunoscut care e cea mai mare frică a ei. Ce metodă a găsit ca să scape de problemă. Exclusiv

Andreea Antonescu a recunoscut care e cea mai mare frică a ei. Ce metodă a găsit ca să scape de problemă. Exclusiv
E o femeie puternică și întotdeauna și-a rezolvat problemele fără frică. Însă și Andreea Antonescu are spaimele ei.

În timp ce se chinuia alături de Andreea Bălan să demonstreze că pot face orice lucru în America Express, Andreea Antonescu a făcut și o mărturisire. Cântăreței îi este cumplit de frică să meargă să-și facă analizele.

De câte ori e nevoie să ajungă la spital, ea spune că nu merge fără partenerul de viață. “Îl iau pe al meu cu mine și ori îl strâng rău de mână, că îmi vine cea mai mare putere atunci, ori îl mușc”, a povestit vedeta, spre amuzamentul tuturor.

Cum a reușit să scape de kilogramele acumulate după naștere

A adus pe lume a doua minune pe 19 decembrie, iar acum nimeni n-ar spune că Andreea Antonescu a fost însărcinantă. Vedeta și-a revenit extraordinar de repede și le-a spus și fanilor săi ce metodă a adoptat. E drept că în timpul sarcinii a luat în greutate doar zece kilograme, iar acum e mândră de abdomenul său.

„Și da… mi-am revenit fizic! Nu contează că am 40 de ani, că am născut de 3 săptămâni… am reușit să revin la forma inițială, pe lângă faptul că am mai primit de la Dumnezeu încă o minune de fetiță. Ai încredere în visurile tale, în tine și în ce îți e menit în această viață, restul sunt detalii.”, a spus Andreea.

Un fan i-a dat peste nas

Deși prietenii din online au felicitat-o, au fost și cârcotași care au începeut să comenteze. Un fan, de exemplu, i-a recomandat să nu mai promoveze standardele post-naștere, pentru că nu toate femeile le pot atinge.

„Bravo și foarte bine pentru tine, dar hai să nu promovăm standarde post-naștere care nu pot fi atinse de toată lumea și care pot să agraveze depresia post-natală a unora. Să fim realiști că nu toată lumea revine atât de repede la corpul de dinainte, fie că nu au resurse, fie că nu este posibil. P.S. Fără ură!”, au fost cuvintele internautului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre