Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan a primit verdictul! Ce au spus medicii

Andreea Bălan a primit verdictul! Ce au spus medicii
După ce Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital, medicii au ajuns la o concluzie privind diagnosticul ei. Surse apropiate vedetei au dezvăluit care este starea ei actuală și care este constatarea doctorilor.

Andreea Bălan a ajuns de urgență la un spital privat, în urmă cu două zile, prezentând dureri acute de stomac. Medicii i-au salvat viața din nou, oferindu-i primul ajutor și perfuzii calmante. Anul trecut, în același spital, vedeta a fost la un pas de moarte, în timpul operației de cezariană. Ea a făcut stop cardio-respirator, imediat după nașterea celui de-al doilea copil.

Care este starea de sănătate a Andreei Bălan

În prezent, artista este internată în spital, iar starea ei s-a îmbunătățit. Se părea că nu va avea nevoie de operație, potrivit mărturisirilor făcute de unele surse din Antena 1. În schimb, cântăreața va trebui să respecte cu strictețe un tratament de lungă durată.

„Am fost cu toții îngrijorați pentru ea, dar tare ne bucurăm că acum este cu mult mai bine și că, într-un final, nu va fi nevoie de operație abdominală, ci doar de un tratament de lungă durată. Cel mai probabil are probleme cu vechile operații de cezeriană, însă medicii știu cel mai bine de ce natură au fost aceste dureri mari, din cauza cărora Andreea a ajuns la spital. Va mai sta sub observație medicală, pentru analize și ecografii, în seara aceasta se află încă la spital. Mama ei, Valeria Bălan, este cea care are grijă de ambele nepoate, Ella și Clara, după ce bona angajată de Andreea își încheie programul. Însă, pe timpul zilei, femeia nu se desparte de unica ei fiică și este văzută pe holurile clinicii”, au declarat surse apropiate artistei pentru impact.ro

De vină ar fi fost și oboseala cronică, care și-a spus cuvântul. În ultimele zile, Andreea Bălan a filmat mai multe ediții pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!”, show în cadrul căreia este jurat de mai bine de opt ani de zile.

Cum au încurajat-o fanii pe Andreea Bălan

Vestea că Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital i-a alarmat pe fanii artistei, care s-au grăbit în a-i transmite urări de bine și mesaje în care îi doresc multă sănătate. Și cum frumoasa blondină s-a obișnuit să-și țină fanii la curent cu tot ce i se întâmplă, pe contul oficial de Facebook al Andreei Bălan a apărut mesajul „Viața îți dă cât poți duce”, semn că este obișnuită cu provocările pe care viața i le trimite.

„Da ai dreptate,după nori vine si soare tot raul va duce si spre bine, multa sanatate”, „Sănătate multă Andreea, Dumnezeu să-ți fie alături”, „Fără păreri de rău, așa e. Curaj…Pupici și sărutări dulci mulți ani fericiți și frumoși și sănătoși noroc în dragoste și fericire alături de copiii pe care îi dorești și cu cei dragi ție!”, „Poti duce totul esti un exemplu de mama artista o persoana care ai trecut peste problemele din viata ta personală si iti crești exemplar fetițele si le iubești, te merita o persoana care intr adevăr are ochi numai pentru tine”, sunt câteva dintre mesajele de încurajare pe care fanii i le-au transmis artistei.

Ce surpriză ne oferă Alexandru Cumpănașu! Are legătură cu tânăra lui soție.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre