Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bănică a fost cuminte și a primit ce a visat. N-a putut rezista și s-a lăudat peste tot

Andreea Bănică a fost cuminte și a primit ce a visat. N-a putut rezista și s-a lăudat peste tot
1 iunie a fost cea mai frumoasă zi pentru Andreea Bănică, care s-a bucurat ca un copil de cadoul primit de la soțul său.

Andreea Bănică e super fericită și le-a spus tuturor ce surpriză cu totul inedită i-a făcut Lucian Mitrea.

Andreea Bănică a fost cuminte și a primit ce a visat. N-a putut rezista și le-a arătat fanilor. Toate femeile vor fi roase de invidie

Andreea Bănică nu e doar frumoasă și talentată, ci și extrem de norocoasă. Are un bărbat care-i face toate poftele, iar acum la ușa casei sale a răsărit o mașină verde de toate frumusețea. Un cadou pe care blonda l-a primit chiar de 1 iunie. Bolidul nu e deloc ieftin, plin de dotări și se poate transforma dintr-o mașină de teren într-una decapotabilă. Menționăm că mașina nu este una cu cele mai bune recenzii pe siteurile de specialitate, însă tot mai mulți „bogătași” o achiziționează ca simbol al puterii lor financiare.

A prezentat cadoul luxos pe Instagram

Primul care a urcat la volan a fost fiul artistei, Noah, apoi cântăreața a ajuns și ea pe scaunul șoferului și a ascultat de toate sfaturile pe care i le-a dat soțul său. Cât privește suma pe care Lucian ar fi scos-o din buzunar, un astfel de exemplar ar ajunge chiar și la 80.000 de euro.  ”La mulți ani, copii din lumea întreagă! Sper că v-ați primit cadourile! La noi a venit! Mi-am dorit tare mult mașina asta si nu doar eu! Se vede cine este cel mai fericit?”, a spus vedeta pe contul de socializare.

Îl iubește pe Mitrea de când avea 16 ani

Cu ceva timp în urmă Andreea a povestit că l-a cunoscut pe soțul său când era la liceu, s-au îndrăgostit și sunt unul dintre cele mai longevive cupluri. ”Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a, pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci.

M-am gătit și, împreună cu o colega de-a mea ne-am dus la bal. (…) Și da, s-a întâmplat să fiu sărutată și cucerită de bărbatul vieții mele. Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei”, a declarat blonda, potrivit Elle.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre